Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Vicdansız Herif!

Miniciklerim

Bronz 5 Üye
Bu gün dışarıda kum almaya gittim bir pet shop vardı işleri hiç iyi gitmiyordu sanırım hayvanları satılmamış diye gitti bu kaplumbağalar işime yaramıyor diyip çöpe döküverdi ! Bağırdım ve gidip kaplumbağaları aldım giderkende bana parasını ödesene diye bağırdı bende hayvanları atarken parayı düşünmüyordun birisi kurtarıncamı düşündün diyip kavga yaptım orada ne vicdansız insanlar var ya!

Cvp: Vicdansız Herif!

Hayvan sevgisinden yoksun sadece parayı düşünen kişinin yaptığı bu davranışı kınıyorum. Daha doğrusu onunla ilgili söylenecek çok şey var (muhtemelen bir çoğumuzun aklından geçiyor) ama burayı kirletmemek adına belirtmiyorum.
Orayı şikayet etmek gerekir.
Kaplumbağaları ne yaptınız ve sayısı kaç taneydi?

8 Tane idi.
Onları kendi alışverişimi yaptığım petshopa verdim en azından ısıtıcılı 200 litrelik bir akvaryumdalar dış filtreleri bile var sularıda yüksek orda daha rahat edeceklerdir. :smile:

Bir hayvan sever olarak sizi taktir ediyorum. Böyle insanların olması beni mutlu ediyor. Sizin gibilere ihtiyacımız var. En içten dileklerimle teşekkür ediyorum size :)

İyi ki o an orada bulunmuşsunuz da hayatlarını kurtarmışssınız :)

Geri