_Emre___
Bordo Bereli
Bu gün bitkili akvaryumuma bir kaç kök bitki almak için Koz yatağı carrefourdaki pet shopa gittim bitkileri seçiyordum ölmüş bir kaplumbağa gördüm ısıtıcılı bir akvaryumdalar adam süzgeçle alıp çöpe attı yüzüne bakıp neden çöpe atıyorsunuz bu mu sizin hayvan sevginiz dediğimde ee napiyim gömiyim mi kocaman adamım dedi bende bence siz adam değilsiniz biraz vicdanınız olsa o masum canlıyı atmazdınız dedim siz tavşanı falanda atıyorsunuzdur kesin dedim utanmadan hee atıyoruz neden gömelim ki dedi bende çöpten çıkarıp bana vermesini istedim yolda gelirken gömerdim izin vermedi uğraşılır mı ya 5 tl lik birşey dedi adamla orda kavga ettim annem ayırdı sonra sen ölünce zaten senide çöpe atıcaklar dedim benım bir ailem var beni gömecekler dedi bende allaha havale ediyorum sizi diyip çıktım ve öyle moralim bozulduki yani inanamadım insanlık ölmüş resmen !! birdaha o pet shopa gitmeyeceğim 3 yıllık müşterileriyim ve birdaha asla ama asla gitmem o pet shopa birde güya en kaliteli pet shop olcaklar :ff::ff: