Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

VİP,ÜYE,YENİ ÜYE,MODERATOR... neye göre veriliyor ?

woswos

Bordo Bereli
Çok merak ediyorum acaba VİP üye olmak için veya yeni üyeden üyeye geçiş neye göre yapılıyor? (moderatorluğun nasıl olunduğunu biliyorum fakat diğerleri neye göre veriliyor ?)

Anlamadıysanız örnek:
*İlk kayıt olduğunuzda profilinizde yeni üye yazıyor.Sonra uzun zaman geçiyor bi bakmışız ki yeni üye;üyeye dönüşmüş.Acaba bu neye göre değişti?
*Yanda mavi şeritlerde yazanı kastediyorum.

Rütbeler Mesaj sayısına göre artar...
VİP üye onursal üyedir.(Eski Admin vs.)

woswos' Alıntı:
Çok merak ediyorum acaba VİP üye olmak için veya yeni üyeden üyeye geçiş neye göre yapılıyor? (moderatorluğun nasıl olunduğunu biliyorum fakat diğerleri neye göre veriliyor ?)

Anlamadıysanız örnek:
*İlk kayıt olduğunuzda profilinizde yeni üye yazıyor.Sonra uzun zaman geçiyor bi bakmışız ki yeni üye;üyeye dönüşmüş.Acaba bu neye göre değişti?
*Yanda mavi şeritlerde yazanı kastediyorum.

Yeni üye den Üye ye geçiş Mesaj sayısına göre oluyor.Mesaj sayınız belli bir sayıdan yüksekse üye yazıyor profilinizde.

V.İ.P Üye eski moderatörlere yada eski adminlere veya sitemiz için çok emek harcamış insanlara verilen rank.

Hepinize teşekkür ederim, öğrendiğim iyi oldu.İnşallah bilmeyen başka arkadaşlara da yararlı olmuştur.

Geri