Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Vitamin , Gaga taşı , Devit-3 kullanımı hakkında.

nachtmerie

Altın 5 Üye
İyi akşamlarr arkadaşlar

Bugün deep reptivit damla vitamin, gaga taşı ve eczaneden devit-3 damla aldım.

bunları hangi aralıklarla nasıl kullanmam gerekiyor ?

ayrıca bişey dikkatimi çekti gaga taşı içeriğinde %25 murekkeb balığı kemiği %75 kireç tozu yazıyor. Yanlış mı almışım kireç zarar vermez mi ?

Cvp: Vitamin , Gaga taşı , Devit-3 kullanımı hakkında.

bilgilerini paylaşıcak yokmu ? :)

benim bunla bbi bilgim yok maalesef çok üzgünümm

Gaga taşınız kalsiyum açısından mürekkep balığı kemiği olmalı petshoptan bu şekilde talep edin
3ünü birden kullanmak yerine sırasıyla kullanabilirsiniz. Devit3 ve vitamini yemine ve ya suyana katabilirsiniz gaga tasını toz haline getirip yemiyle karıstırın. Haftada 2 kez verebilirsiniz

Gaga taşını ve devit 3'ü bilmiyorum ama vitamini haftada 2 kez yemlerine damlatarak kaplumbağalara yediriyoruz.

devit 3 üde haftada bir vermem yeterli olur heralde..

birde içerikte %25 mürekkep balığı kemiği war gaga taşının fakat %75ide kireç tozu. saf gaga taşı ile değişim mi yapayım yani ben?

Değişim yaparken mürekkep balığı kemiği derseniz daha anlasılır olur

tamam yarın değişim yaparım artık farkını ödeyip :) kireçç yedirmeyelimm kapluşaa

Bence deniz kenarından toplamak daha mantıklı.(Tabi imkanın varsa)

deniz 10 dk uzaklıkta sorun yok ta hiç görmedim şu zamana kadar mürekkep balığı kemiğini :)) kalsiyum için gaga taşından başka alternatif yok mu ?

İnternette satılan tabletler var kaplumbağanın paludaryum suyuna haftada bir atabilirsin onlardan. Arada kemiriyorlar, didikliyorlar o tableti. Kendiliğinden eriyor bir süre sonra.

Bu linkte bulabilirsin;
mailto:/pet_urunleri.aspx?kat=155&mrk=1331

Yumurta haşlama suyu ve yumurta kabuklarını da akvaryuma atabilirsiniz, yalnız kabukların boğaza batma riski olduğundan kapluşunuz ufaksa önermem. Yumurtanın beyazını da verebilirsiniz.

yumurta beyazı iyi bi alternatif zaten yumurta beyazını ben pek sevmem :D

Geri