Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

www.petsatis.com nasıl güvenilir sitemi

Tohlii

Altın 3 Üye
Arkadaşlar merhaba;

www.petsatis.com 'dan kapıda ödeme ile alış veriş yapacağım. güvenilir sitemidir ?

Alacağım ürünler

Exo-Terra-Repti-Glo-5-0-UV-Lamba-26-Watt 59,32 TL )
TETRA-TEC-ISITICI-200W 38,98 TL ) x 1.18 = 228,58 TL (KDV DAHİL)
Atman-AT-3335-Dis-Filtre-600-lt 95,42 TL )

Bu ürünler 100x45x45 ebadındaki 200 Lt akvaryuma uygunmudur ? Teşekkürler...

Cvp: www.petsatis.com nasıl güvenilir sitemi

Site hakkında bir fikrim yok ancak kapıda ödemede zaten dolandırılma gibi bir risk yok gibi bir şey. Bu arada 200 watt ısıtıcı yerine 300watt almanızı öneririm.

petsatistan bende alışveriş yaptım güvenilir bir site :)

Çok Teşekkürler ..

300 W hangi ürünü önerirsiniz ?

mailto:/?urun-4730-Eheim-Jager-Isitici-300-Watt.html

Bu ürün uygunmudur ?

Bu üründen daha kalitelisini bulamazsınız zaten :)

tamamdır şefim çok sağol :) haftaya akvaryum, ekipmanları ve kapluşumun resimlerini koyacağım :)

Şimdiden hayırlı olsun :) Ömürlük bir akvaryum ve ekipman hazırlamışsınız. Dış filtrenize iyi filtrasyon malzemeleri temin ederseniz 1-2 aydan önce filtre temizliği gerekmez. O konuda da buradan yardımcı oluruz :)

Güvenilir sitedir ben turtle pieri ordan aldım.

Tamamlandığında mükemmel olucak :) Sabırsızlıkla bekliyorum akvaryumunuzu :)

Siparişi verdim kapıda ödemeyle 258 TL (kdv Dahil) . + Akvaryum gelecek + Akvaryum Standı yaptıracağım onlarda toplam 180-200 TL arası tutacak. 7 Ocakta akvaryum hazır olmuş olacak :) Hepinize teşekkür ederim.

Böyle bir alan yaratıcağınız için sizi tebrik ediyorum gerçekten. Çok güzel olucak fotoğrafları yaptığınız ilk gün bekliyorum :)

ecemkoten' Alıntı:
Böyle bir alan yaratıcağınız için sizi tebrik ediyorum gerçekten. Çok güzel olucak fotoğrafları yaptığınız ilk gün bekliyorum :)

Teşekkürler ecem hanım. Bu konuda bana yön gösteren ve teşvik edip heveslendiren siz oldunuz .Asıl ben size teşekkür ediyorum.Kuru alanı da sünger taşı gibi yumuşak taştan alıp kendim oysam şekillendirsem nasıl olur ? Kaplumbağaya bir zararı olur mu ?

Kuru alanı suya salınım yapmayacak her türlü malzemeden yapabilirsiniz. Yüzen taşlar, sert plastik, cam gibi malzemelerin tamamı kullanılabilir. :) Çoğu kullanıcı strafora şekil verip, üzerini derz dolgu kaplayarak kullanıtor. Ben de 6 aydır bu şekilde bir kuru alana sahibim :)

Bir zararı olacağını sanmıyorum ama suyla temas ettiğinde tamamiyle kuru kalabilicek birşey mi ?
Bu konuda fazla bilgim yok :)

Böyle düşünmenize çok sevindim :) Çok güzel olucak eminim. Bu konuda sizi ayakta alkışlıyorum. Daha millete akvaryum aldırmaya uğraşırken siz büyütmeye karar veriyorsunuz. Gerçekten kaplumbağalarınıza ne kadar değer verdiğinizi görebiliyorum.

Çok teşekkürler :) Yapmamız gereken buydu zaten . İmkan varsa herkesin yapması gerekiyor. Bir canlı besliyorsak, onların sorumluluklarını üstlenmemiz gerek .

Emin Bey bu strafor konusunda daha sonra bilgilerinize danışacağım :)

Bence şuan idarelik bir kuru alan kullanın turtle bank sitelere gelince sipariş verirsiniz el yapımıda olsa günlerce uğraşılmadıkça turtle bank kadar doğal ve rahat kullanımı olacağını zannetmiyorum.

Kara lahanayı çok sık olmamakla beraber ara sıra vermenizde bir sakınca yok :)

juenpet ve petsatış bulabileceğiniz en iyi siteler bence

Geri