Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yabancı bir site

aLyssa00

Platin 5 Üye
Arkadaşlar bugn gezerken bu siteyi buldum. Yabancı bi site ama yem çeşitliliği çok hoşuma gitti. Alışveriş yapma imkanımız olmaz ama sanırım

http://www.amazon.com/s/ref=sr_nr_n_0?rh=n%3A2619533011%2Cn%3A%212619534011%2Cn%3A2975504011%2Cn%3A2975505011&bbn=2975504011&ie=UTF8&qid=1328808737&rnid=2975504011#/ref=sr_pg_1?rh=n%3A2619533011%2Cn%3A%212619534011%2Cn%3A2975504011%2Cn%3A2975505011&bbn=2975504011&ie=UTF8&qid=1328808910

Cvp: Yabancı bir site

Amazon dünyanın en büyük ve en güvenilir alışveriş sitelerinden biridir. Gümrükte sorun olmayacak ürünleri getirtebilirsiniz. Telefon, elektronik gibi ürünlerde gümrükte sorun çıkabilir. Ama kitap, yem gibi ürünlerde problem olmaz. Ben bizzat alışveriş yapmadım ama yapanları biliyorum. Yalnız kargo ücreti biraz fazla sanırım.

Konuyu sohbet bölümüne taşıyorum. Böylece amazon.ca hakkında sohbet edebilirsiniz. Bu sohbet beslenme başlığında olmamalı.

Teşekkürler burak bey. Bu siteden alışveriş yapan var mı acaba aramızda kargo ücretiyle ilgili bilgisi olan

Siteden ön sipariş veren arkadaşlarım vardı. Şunu biliyorum: kitap dvd dışında Türkiye'ye kargolama yapmıyorlar.

Eğer yem kargoluyorlar ise kargolama Kanada'dan yapılacağı için pahalı olacaktır.

Site Dünya'nın en güvenilir sitelerinden.

Gümrük parası dahil olunca işe biraz pahaliya geliyor.Ancak yapılabilir.Yem alacaksaniz ordan almayin derim çünkü yem gibi basit şeyler ordan getirttirilirse saçma olur.Getirtilen şeyler maaliyetli olursa daha mantikli :)

Eğer alışveriş yapacaksanız bu siteden, 4 - 5 kişi beraber sipariş verip kargo parasını bölüşebilirsiniz.

Kargo ücreti ucuz olacaktır zaten sipariş verilirken gösteriyor ücreti ancak büyük ücretli ürünlerde kargo pahalı oluyor bunun dışında ebay adlı site var orası aynen gittigidiyor gibi oradanda alabilirsiniz kargolar küçük ürünlerde 5-10 dolar arası

kerberos' Alıntı:
Eğer alışveriş yapacaksanız bu siteden, 4 - 5 kişi beraber sipariş verip kargo parasını bölüşebilirsiniz.

En mantıklısı.

Amazon.com dan Türkiye'ye kitao, der, CD gibi ürünler dışında birşeyler getirme şansınız yok maalesef. ebay.com u da deneyebilirsiniz.

Ben sipariş vermiştim burdan dış filtre malzevesi birde kitap

http://www.amazon.com/Zoo-Med-Turtle-Gallon-Tanks/dp/B000256ELM/ref=sr_1_29?ie=UTF8&qid=1328817758&sr=8-29
Şaştım turtle dock 9.00 dolar alsammı ? :w00t:

_Emre___' Alıntı:
Ben sipariş vermiştim burdan dış filtre malzevesi birde kitap
Kargo ne kadar tutmuştu ? acaba ???? :ff:

Arkadaşlar aceleci olmayın derim zaten ürün hemen gelmez 15 gün sonra gelir.Ürüne baktım kargo ücretsiz.

Yurtdışından bu kadar ucuz bir ürünün ücretsiz geleceğini sanmıyorum. Astarı yüzünden pahalı olur. Başka bir ayrıntı vardır orada.

Zarten amazondan almayın çok karışık site ve ürünler türkiyeye gelmeye biliyor alacaksanız ebay dan alın.

Benim söylettiğim malzeveler seramik sünger iç filtre borusu birkaçta özel şey söyletttim birde kitap söylettim toplam

110 € mailto:/forum/images/s1/w00t.gif

"Amazon" yıllardır dünyanın bir çok yerinden alışveriş yapılan bir sitedir. "Kargo Ücretsiz" sadece U.S.A. için geçerlidir. Buna dikkat etmenizde fayda var. "Turtle Dock" aldım ben 10 gün içinde geldi. Eskiden elektronik eşya da alınabiliyordu ama yasaklandı. Şu an elektronik hariç istediğiniz her şeyi rahatlıkla sipariş verebilirsiniz. Kredi kartı ile alışveriş yapacaklar; PAYPAL hesabı açmanızı öneririm. Sanal bir kart yaratıp içinde alacağınız kadar limit yaratırsanız, satın almadan sonra limitiniz biteceği için bir daha isteminiz dışında alışveriş yapamayacaklardır. Eğer ciddi düşünenler varsa site ile ilgili dikkat edilmesi gereken tek konu kargodur. Onun dışında güvenilir bir site garanti ederim.

Kargo ücretler de genelde 15-20 dolar arasında değişiyor. Bir ürün yerine bir kaç ürün alacağınız zaman Amazon tercih edilebilir. Ya da sitede bir konu açılır tüm siparişler oraya yazılır. Bir kişiye havale yapılır ve o kişi alır. Böylelikle kargoyu bölüşmüş olursunuz. Çünkü gariptir ki Amazon sadece mesafeye göre fiyat veriyor kargoya, ağırlık, büyüklük fiyatı değiştirmiyor. Sadece Türkiye'de işler böyle sanırım :)

Geri