Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yan yüzme tamamen geçti

gazoz

Bordo Bereli
Çok mutlu oldum az önce kapluşumun yan yüzmediğini görünce,sizinle paylaşayım dedim :D Sanırım antibiyotik etkisini geç gösterdi, burun tıkanıklığı ve iştahsızlık sorunu da geçtiğinde sanırım tamamen kurtulabileceğiz bu illet hastalıktan :D Leonardo sonunda kurtulacak diye çok seviniyorum, uçuyorum şu an :518811: Bana bu hastalıkla ilgili bilgi veren, yardımı olan, destek olan herkese çok çok teşekkürler :133: <3

Cvp: Yan yüzme tamamen geçti

Teşekkürler...Zaten bir daha hastalanmasına asla izin vermem, böyle bir hastalığı atlattıktan sonra temkini elden bırakamam :D Tam olarak iyileşmiş sayılmaz, ama iyileşeceğinden eminim. Bana söz verdi, iyileşecek :D

Mutluluğunuzu anlayabiliyorum. Çok geçmiş olsun :)

Yine de hastalık geçtiğinde de Melisa Hanım, hep hassas davranın. Çünkü bağışıklık sistemi kendini kolay toplamıyor ve en ufak bir olayda nüksedebiliyor..
Leonardo'nun iyileşmesine çok sevindim :)

Geçmiş olsun, inşallah gerisi çorap söküğü gibi gelir :)
Çok uğraştığınızı biliyorum tekrardan geçmiş olsun :)

Sağ olun :) Baya uğraştım ama değdi :D

Geçmiş olsun çok sevindim :)

Melisa umarım tam olarak atlatmıştır :)
Hadi geçmiş olsun :)

Teşekkürler :) Burun tıkanıklığı geçince atlatacak sanırım tam olarak...

Çok sevindim geçmiş olsun :) keşki benim şirinimde kurtulsaydı 1 haftayı tamamlasa iyileşecekti ama maalesef tamamlayamadı :(

Doğru tedavi ve biraz uğraş. Tebrik ederim onu kurtardığın için. Uzun ömrü olur umarım :)

Umarim hep seninle olur ve bir an önce düzelir şu lanet olasi hastalık.

Geçmiş olsun...Umarım bir an önce iyileşir :)

Teşekkürler hepinize :) Sizin kapluşlarda kurtulabilseymiş keşke :( Bu hastalıktan kaplumbağalar kurtulsa bile enfeksiyon kapmaya hazır oluyorlar, umarım bir daha hasta olmaz.Çok zor bir hastalık :(

Geçmiş olsun inşALLAH tamamen kurtulur bu hastalıktan ve uzun ömürlü olur:)

Çok geçmiş olsun, bilirimo hastalığı 1 hafta da ben uğraştım, neyse ki benim kapluşum çabuk atlattı.

Tekrar gözünüz aydın :)

Geri