Merhaba,iki adet res besliyorum Fışfış ve Sersem. Fışfış birkaç aydır benimle ve gayet sağlıklı. Sersem ise iki haftadır bizimle.Ona Sersem dememin sebebi dumadan Fışfış'ın onu iterek yemeğini yemesine ses çıkarmamasıydı! Ben de onu elimle veya ayrı bir kapta besliyordum. Ne var ki Sersem son birkaç gündür ağzına tek lokma koymadı ve kimi zaman yan yan yüzüyor. Kabuğunda ve gözlerinde ise herhangi bir sorun görünmüyor. Yaşam şartları oldukça kaliteli akvaryum, ısıtıcı vs. her şey var. Fakat yan yan yüzüp yemek yememenin hayra alamet olmadığını bildiğimden bu gün onu veterine götürdüm. Veteriner de pek bir şey göremedi. Bir ilaç verdi ve yemek yemeye başlayana kadar suyuna karıştırmamı söyledi. Şu an Sersem ilaçlı suda ve ne yazık ki halen yan yüzüyor. Veterinerin de nesi olduğunu tam olarak bilememesi beni üzdü açıkçası, o yemedikçe ben de yemez oldum kaç gündür tadım tuzum yok. Bu arada Sersem suyun dışında oldukça hareketli. Benzeri deneyimler yaşayan ya da nesi olduğunu tam olarak bilen varsa paylaşsın lütfen...
Sadece büyük harfle konu başlıgını yazmak,
Acil,yardım,sorunu ne gibi başlık yazmak yasaktır
Sadece büyük harfle konu başlıgını yazmak,
Acil,yardım,sorunu ne gibi başlık yazmak yasaktır