Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yanlışlıkla Elimden Düştü

antifbyigit

Bordo Bereli
Arkadaşlar kaplumbağamın akvaryumunu temizlerken serkanı başka kaba koyarken elimi çarptım serkanda elimden düştü beş dakika kapalı kaldı akvaryuma koyduktan sonra bana küstü beni görünce kaçıyor akvaryumdan çıkmaya çalışıyor yeniden bana alışırmı canı yandından değil 5 cm düştü sadece ama bana küstü.

Edit alcatraz: Lütfen Türkçemizi daha düzgün kullanalım.

RE: Yanlışlıkla

Korktugu için bir süre böyle davranır sonra eski haline döner barısırsınız merak etmeyin :)

Ama cok tepki verdi akvaryumumdaki deniz kabuğunun altına girmeye çalışıyor ve girdi şu an altında yattı yatmış halde bekliyor.

Edit alcatraz:Lütfen Türkçemize önem verelim.

Çünkü korktu öyle yaparak kendini güvence altına aldıgını sanıyor ufaklık merak etmeyin düzelir :)

elinizden düşürdüğünüz için belliki çok korkmuş ve size karşı bir güven sorunu ortaya çıkmış.en iyi ilacı zaman.zamanla düzelir:)geçmiş olsun

Kaplumbağanız çok yakında düzelmeye başlayacaktır.

Benimki dün elimden suya düştü.En az 15cmden.Ama küsmedi.Parmağımı ısırıyor.

Geri