Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Akvaryum ölçüleri nedir?Merhaba kaplumbağamın ısıtıcısı bozuldu , öğrenciyim de uygun fiyatlı ısıtıcı önerir misiniz
Ucuz değil gibi baktım da 1.500 den başlıyor . Şuan alamam o kadar pahalı maalesef en azından 5 aylık götürecek uygun fiyatlı bir ısıtıcı istiyorumTetra ht serisi en ucuz güzel olan o diğerleri boş max1 ay götürür
Ben yurtta kalıyorum da fotoğrafı yok ama büyük değil akvaryum . 10 litrelik su koyuyorum . Başlarda ısıtma lambası kullanıyorduk ama artık kullanmayı kestikAkvaryum ölçüleri nedir?
Isıtma lambası var mı varsa görselini atar mısınız.
Akvaryumun bir resmini atar mısınız.
Atakan petshopa bakın 1500den düşük fiyat 1200 flnUcuz değil gibi baktım da 1.500 den başlıyor . Şuan alamam o kadar pahalı maalesef en azından 5 aylık götürecek uygun fiyatlı bir ısıtıcı istiyorum
10 litreye mümkün değil ısıtıcıBen yurtta kalıyorum da fotoğrafı yok ama büyük değil akvaryum . 10 litrelik su koyuyorum . Başlarda ısıtma lambası kullanıyorduk ama artık kullanmayı kestik
4 yıldır öyle kullanıyorum ama10 litreye mümkün değil ısıtıcı
Termostat bozulur düzgün sıcaklık vermez 10 litre suda 4 yıldır kaplumbağa besliyosan o şimdi nasıl olmuştur kusura bakma da4 yıldır öyle kullanıyorum ama
4 yıldır 10 litrede ise hayvan cüce kalmıştır.4 yıldır öyle kullanıyorum ama