Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yavru Su Kaplumbağamı Sahiplendirmek İstiyorum

_atesimge

Yeni Üye
Merhaba Yosun henüz yavru ilk geldiğinde plastik kaptaydı daha sonra internet üzerinden araştırma yaptığımda onu bu şekilde büyütemeyeceğimi ve sağlıklı bir ortam sağlayamadığımı fark ettim. Akvaryum alsamda evimin müsait bir ortamı yok küçük alsam büyüyecek bu nedenle illaki şimdi almasam ileride mutlaka ayrılmak zorunda kalacağım. Ona düzgün bir yuva verebilecek kişiye sıcak bir yuva ve güzel bir aileye sahiplendirmek istiyorum. İletişime geçmeniz önemle rica olunur çünkü o kapta kaldıkça vicdan azabı çekiyorum. İstanbul Küçükçekmece’de ikamet etmekteyim. İlgilenenler tarafımla iletişime geçebilir. Teşekkür ederim. İletişim kurmak isteyenler [email protected] adresine yazabilir.

Son düzenleme:
Merhabalar,
Bize, bakmadıklarını söyleyip iki kırmızı yanak su kaplumbağası bırakıldı. Geçici yuva olmaya çalıştık ancak durum iyice zorlaştı. Onlara ayrı ayrı ya da birlikte ev olmak isteyen arkadaşlara sahiplendirmek istiyorum.
IMG_20240831_183721_344.jpg

Merhaba Yosun henüz yavru ilk geldiğinde plastik kaptaydı daha sonra internet üzerinden araştırma yaptığımda onu bu şekilde büyütemeyeceğimi ve sağlıklı bir ortam sağlayamadığımı fark ettim. Akvaryum alsamda evimin müsait bir ortamı yok küçük alsam büyüyecek bu nedenle illaki şimdi almasam ileride mutlaka ayrılmak zorunda kalacağım. Ona düzgün bir yuva verebilecek kişiye sıcak bir yuva ve güzel bir aileye sahiplendirmek istiyorum. İletişime geçmeniz önemle rica olunur çünkü o kapta kaldıkça vicdan azabı çekiyorum. İstanbul Küçükçekmece’de ikamet etmekteyim. İlgilenenler tarafımla iletişime geçebilir. Teşekkür ederim. İletişim kurmak isteyenler [email protected] adresine yazabilir.
Kaplumbağamı sahiplendirmekten vazgeçtim. Yuva şartlarını ben kendim sağlayacağım.

Geri