Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

yazık yaa !

ömer y.

Bronz 2 Üye
petşoptan dün yeni kapluş almaya gittim petşopçu bana tek gözlü bir kapluş vermiş.ben bunu evde farkettim okadar üzüldümkü ona çok acıdım böyle tek gözünü açıyodu çok hüzünlü bakıyodu o kapluşu petşopçuya geri verdim yeni bitane aldım acaba yanlışmı yaptımm?

Cvp: yazık yaa !

Şahsen yanlış yaptığınızı düşünüyorum.Daha iyi bakacak birine verseydiniz barii.Bir gözü yok derken de kastınızı anlayamadım tam.Bir gözü kapalı mıydı yani :S Gerçekten anlamadım :breh:

bence de hata etmişsiniz.tabi sizin seçiminiz ama ben olsam vermez ve sevgiyle bakardım ona..hayvanlarla sevgi alış verişi için bir göze ihtiyaç yok kanımca

bencede hata etmişsiniz kaplumbağaya daha iyi bakabilecek birine verebilirdiniz

Arkadaşlar petshoptan mecbur kalmadıktan sonra hayvan almayın daha çok çevrenizi araştırın kaplumbağa sahiplendiren çok insan var.

kerberos' Alıntı:
Arkadaşlar petshoptan mecbur kalmadıktan sonra hayvan almayın daha çok çevrenizi araştırın kaplumbağa sahiplendiren çok insan var.

Ben de Umut Bey gibi düşünüyorum. Tabi zamanında hatalar yaptım. Ancak şimdiki aklım olsa asla petshoptan almam. Bu biraz onların ekmeğine yağ sürmek oluyor. Biz aldıkça onlar satmaya devam edecek. Sahiplenme en doğrusu bence de.

İnanmıyorum ya siz engelli doğsanız annenizin karnından anneniz sizi gidip birinemi verecek ? çok yanlış birşey yapmışsınzı belki onun kaderi sizin elinizdeydi.

Bende şahsen çok iyi yaptığınızı düşünmüyorum. Bu bir mal, eşya değil ki gidip değiştiriyorsunuz. Sonuç olarak onların ki de can.
Tabiki Bir gözü kapalı olan bir kapluşu isteyerek almadınız fakat gidip değiştirmek iyi bir davranış değildi, ona sevgi ile baktığınız sürece onun o gözü sanki size açıkmış gibi gelecekti... Aynı bir kirpinin yavrusunun kirpiye pamuk kadar yumuşak gelmesi gibi...

Benimkinin de gozu kapandi
Ben sizin gibi hemen goturmedim geri. CANLI ONLAR! Elimden geleni yapiyorum. Veterinerede gidiyoruz.

verdiğime pişman oldum..dediğinize göre bir gözü kapalı değildi bir gözü hiç yoktu yani sakat doğmuştu içim acıdı ama.............. keşke baksaydım bidaha böyle bi hata yapmamm :breh:

Vicdan azabı çekmelisin o zavallıcığı verdiğin yerine başka aldığın için mailto:/forum/images/s1/hih.png

Bence satılmadıysa geri alın vicdan azabı çekceğinize :breh:

üzerinden çok zaman geçti acaba verirmiki yeniden..ben yinede şansımı denicem..:59:

Dene en azından vicdanın rahatlar :breh::breh:

Bana göre de yanlış yapmışsınız. Keşke vermeseydiniz. Madem vermek istiyorsunuz iyi bakacak bir arkadaşa verseydiniz. Forumdan gönüllü biri mutlaka çıkardı.

Evet bencede yanlış yapmışsınız. ne bu defolu malmış gibi gidip tekrar sahibini teslim ediyorsunuz :S

Geri