Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!EMRE1991' Alıntı:tamam ben şimdi bunları listeye döküm istanbula gelince hemen alim bu vitaminleri suya dökücem ben çünkü yede birşey oldunu hissedince yemiyorlar
ecemkoten' Alıntı:ben serra raffy royal kullanıyorum içinde kurutulmuş balık ve karidesler var. ana yem değil 2 günde bir falan vermek gerekiyor.
serra raffy p temel yem kaplumbağalar bayılıyor. içinde herşey var yosundan midyeye , kırmızı biberden ıspanağa kadar
serra reptilin vitamin haftada bir kez her 100 gr vücut ağırlığına 3 - 4 damla kullanılması tavsiye edilir. içme suyuna veya sevdiği bir yiyeceğin üzerine damlatılarak kullanılır.A, B1, B2, B6, B12, C, D3, E, K3 vitaminleri, nikotin asiti, kalsiyum pantothenat içerir. fiyati 15 tl.
biyo tortvit yine vitamin. günlük yemine 20-40 damla arası damlatılıyor. Vitamin A, Vitamin D3, Vitamin E, Vitamin C , Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B6, Vitamin K3 , Vitamin B12, Nikotinik asit, Folik asit, Biotin, Cholin Chloride, Calcium-d-Pantothenat, Canthaxanthin bulunur. fiyatı 6 tl.
kabuk sertleştirici olarak spell turtle kullanıyorum. sizin akvaryumunuza her su değişiminde 10 damla yeterli.
Contra - Ichthyo mavi damladır. kaplumbağlarda oluşucak mantarı ve yosunu engeller. birinci gün 10 litreye 2 damla , 2. ve 3. gün 10 litreye 1 damla olarak kullanılır. her su değişiminde yapılır.
yazdım baya bi umarım işinize yarar.
EMRE1991' Alıntı:forumda kuşlar için olandan bahsediyor ama ?
EMRE1991' Alıntı:serra raffy royal 2 günde bir
serra raffy p
serra reptilin vitamin haftada bir kez her 100 gr vücut ağırlığına 3 - 4 damla kullanılması tavsiye edilir.
biyo tortvit yine vitamin. günlük yemine 20-40 damla arası damlatılıyor.
spell turtle kabuk sertleştirici
Contra - Ichthyo
özeti budur yani dimi