Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yem yemiyor ve güçsüzleşti

Seyma.B

Yeni Üye
2 kamlumbağam var. 1i nerdeyse 1haftadır hiç bişey yemiyo. Ayakları cok güçsüzleşti daha önceden sudayken ayaklarını yere koyabılıyodu ama simdi çok hafif olduklarından yüzeyde duruyo. Ve elime aldığımda ayaklarını içine çekerdi. Onu da yapamıyo artık nolur yardım edin kaybetmek istemiyorum :(

RE: Büdüme yardım edin lütfenn :/

Kaplumbagalariniza nerede bakiyorsunuz ? İsiticiniz var mi ?
Elinize aldiginizda kipirti yoksa ellerini ayaklarini sarkitip tepki vermiyorsa ölmüştür.

Cvp: RE: Büdüme yardım edin lütfenn :/

Yeni hediye geldi bana pet shoplarda satılan plastik kaplarla geldi. Akvaryum alcaktım ama 1haftadır inceliyorum çok kötü bi durumda. Elime aldığımda hareket etmiyo kafasını ve ayaklarını salıyo. Ama su da hareket ediyo bazen. Ne yapmam gerekiyo bilmiyorum :/

Cvp: Yem yemiyor ve güçsüzleşti

Nasılsa ölecek diye mi akvaryum almıyorsunuz?

Hemen şartları sağlamanız gerekiyor. Böyle iyileşmesi söz konusu değil.

haklısınız sanırım. öldü mü ölmedi mi anlayamıyorum. bugün hiç hareket etmedi ama gözleri açık :/

Kaplumbaganiz muhtemelen ölmüs.
Emrenin dedigi gibi nasilsa olecek mantigiyla ölümünü izlemissiniz.

Cvp: RE: Yem yemiyor ve güçsüzleşti

off :/ ne yapmam gerektiğini bilemedim işte. diğer kaplumbağam bundan etkilenir mi peki

gözleri açık ölebilir mi? bunu kesin nasıl anlayabilirim yani. koku da glmiyoki

Isıtıcıyı temin edip su ısısını olması gereken dereceye getirin.

Hayvanın kollarını, bacaklarını, başını dokunarak kontrol edin.

Geri