Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!hayır ben şuan evde değilim yurttayım o yüzden fotoğraf atamayacağım .Bu kovadan bölme dedikleriniz sağlıksız olmuyor mu anlayamadım pek . Güvenmeli miyimKılçıksız balık, haşlanmış kıyma, karides, haşlanmış yumurta akı.
Atakan petshoptan kovadan bölme olarak tropical biorept w ve sera raffy p veya tetra reptomin yemlerini alın. Kovadan bölme olduğu için çok ucuz ve taze yemler. 200 liralık yemi 8 ay kullandım.
Akvaryum ölçüleri nedir? Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?
Hayvanın bir fotoğrafını atar mısın.
Hayvan nerede peki?hayır ben şuan evde değilim yurttayım o yüzden fotoğraf atamayacağım .Bu kovadan bölme dedikleriniz sağlıksız olmuyor mu anlayamadım pek . Güvenmeli miyim
![]()
Tropical Biorept W Kaplumbağa Yemi 100gr Kovadan Bölme
Tropical Biorept W Kaplumbağa Yemi 100gr Kovadan Bölme en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!atakanpetshop.com
evde ailem bakıyor akvaryumda , yemi alacağım yerin linkini atma imkanınız var mı acabaHayvan nerede peki?
Kovadan bölme ve açık yem aynı şey değildir. Açık yemler parazit içerir.
Kovadan bölme kutu yemlerin 5 kiloluk paketinden paketlenmiş yemdir.
Taze ve 1. Kalite kaplumbağa yemi.
Üst mesajda linki attım.evde ailem bakıyor akvaryumda , yemi alacağım yerin linkini atma imkanınız var mı acaba