Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yemek yemiyor nereye başvurmalıyım

Eda Gökdağ

Yeni Üye
Elimde çizgili dere kaplumbağası var. 1 yıldır başkası bakıyordu düzenli yemek yiyordu. Ben almak zorunda kaldım, şimdi yemek yemiyor. 25 gün oldu. İstanbul da doğaya bırakacağım. Nereye bırakabilirim var mı önereceğiniz yer? Bu arada cinsini yeni öğrendim, deniz kenarında tuzlu suda bulundu.

Ekli dosyalar

• IMG_9668.png
    IMG_9668.png
    8.9 MB · Görüntüleme: 14
En az 30 litre akvaryum, su ısıtıcısı (26-28 c° sabit) ve kuru alan (kuru alanı ısıtmak için holojen ampül) var mı ? Havalar soğuduğu için metabolizmaları yavaşlıyor ve sıcaklık şartları sağlanmadığı için yemekten kesiliyorlar.Eğer yukarıdaki ekipmanlarımız varsa ve bunlara ragmen yemiyorsa o zaman veterinere götürmenizde fayda var.Ayrıca henüz 2 yaş civarı duruyor İstanbul'da havalar çok soğuk olduğu için bu yaşlarda bu soğuğa alışması ve onumuzdeki yazı getirmesi çok zor olabilir yani ölüme bırakmış olabilirsiniz.Sahiplendirme daha uygun olur diye düşünüyorum.

Geri