frhtkoc
Altın 5 Üye
Arkadaşlar yeni kaplumbaga bakmaya başlamıştım ve ne yazık ki birini mantar diğerini ise nedeni belirsiz bir şekilde kaybettim. Uzun aramalarım sonucunda 15-16 tane pet shop gezdim ve en ideal yeri buldum.Pet shopcu bütün kaplumbagalara çok güzel bakıyordu kuru alanı filan çoktu yüzme alanları baya genişti özenle baktıgı için de kaplumbagaları alırken kendisine teşekkür ettim..
İsimlerini daha koymadım ama şimdiden çok sevdim onları.Alma hikayemi anlatıyım yaklaşık 15 tane filan küçük kaplumbaga vardı aralarından çok hareketli 5 tanesini seçtim ama iki tanesi bana o kadar sıcakkanlı baktılarki sanki beni al derler gibi parmagımı ne tarafa götürsem kafaları o tarafa bakıyordu dayanamayıp o ikisini aldım. Fotolar aşagıda isim önerilerinizide alayım arkadaşlar
mailto:/t/g/1tj6j.jpg
mailto:/t/g/1tj7s.jpg
mailto:/t/g/1tj8h.jpg
mailto:/t/g/1tj8r.jpg
mailto:/t/g/1tj91.jpg
mailto:/t/g/1tj9l.jpg
mailto:/t/g/1tj9y.jpg
Arkadaşlar kaplumbagaları aldıgım adamla konuştum bana eger akvaryumu hortumla temizliyorsan agzını gargaralarla yıkam gerektiğini söyledi salmonelladan korunmak için bende bunu sizinle paylaşmak istedim ..
Birde daha geldiklerinden beri karaya çıkmadılar 1 saat filan oldu onlar kendileri bulur mu karaya nasıl çıkacaklarını ?
İsimlerini daha koymadım ama şimdiden çok sevdim onları.Alma hikayemi anlatıyım yaklaşık 15 tane filan küçük kaplumbaga vardı aralarından çok hareketli 5 tanesini seçtim ama iki tanesi bana o kadar sıcakkanlı baktılarki sanki beni al derler gibi parmagımı ne tarafa götürsem kafaları o tarafa bakıyordu dayanamayıp o ikisini aldım. Fotolar aşagıda isim önerilerinizide alayım arkadaşlar
mailto:/t/g/1tj6j.jpg
mailto:/t/g/1tj7s.jpg
mailto:/t/g/1tj8h.jpg
mailto:/t/g/1tj8r.jpg
mailto:/t/g/1tj91.jpg
mailto:/t/g/1tj9l.jpg
mailto:/t/g/1tj9y.jpg
Arkadaşlar kaplumbagaları aldıgım adamla konuştum bana eger akvaryumu hortumla temizliyorsan agzını gargaralarla yıkam gerektiğini söyledi salmonelladan korunmak için bende bunu sizinle paylaşmak istedim ..
Birde daha geldiklerinden beri karaya çıkmadılar 1 saat filan oldu onlar kendileri bulur mu karaya nasıl çıkacaklarını ?