Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni akvaryum aldım, yüzmüyor.

bycem

Yeni Üye
arkadaşlar kapluşuma az önce akvaryum aldım çıkabileceği alan da var çömlek şeklinde ama devamlı su altında duruyor önceden ölüm fanusunda bakıyordum oraya alıştığından yüzmeyi bilmiyor olabilir mi kafasını su üstüne çıkaramıyor

Edit tubidik : Konu başlığı içerikle alakalı olmalıdır.

RE: Acil Yardım

kaplumbağalar iyi yüzücülerdir boğulma ihtimali bir akvaryumda imkansız gibidir edişelenme
kuru alanın nasıl bişey rahat çıkablirmi kaplumbağa fotoğraf çekersen daha iyi yanıtlarım

mailto:/forum/cesitli-kuru-alan-fotograflari-t-1188.html burada kuru alan fotoğrafları var bunlardan bir tanesini kullanabilirsin

kaplumbağalar küçükte olsa büyükte olsa iyi yüzücülerdir.boğulma gibi bir ihtimali yoktur

Kırmızı yanaklı su kaplumbağaları (Trachemys scripta elegans) doğuştan bir maraton yüzücüsü doğarlar.Ve geniş ve rahat yüzeceği bir akvaryum isterler.Size söyleyeceğim en önemli şey bir canlıyı aldıysanız onun sorumluluklarınıda üstlenmek zorundasınız.Ve şimdi biraz forumda araştırma yapmanızı öneririm.

Geri