Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni akvaryum temizliği

kaplumbaga_000

Bronz 4 Üye
Merhaba, bir sorum daha olacak :) yeni aldigim akvaryumun temizligini nasil saglayabilirim? Bir arkadasim tuzla ovulmasi gerektigini soyledi ama sitede buna dair bir sey goremedim.
Sizler sayesinde kaplumbagalara nasil bakilir ogrendim :) bu konuda da yardimci olabilirseniz cok sevinirim ;)

Cvp: Yeni akvaryum temizliği

güzel bi yıkasanız da olur çünki tuzla ovalama o akvaryumda bi ölüm hastalık filan olduysa yapılır.

yeni yaptırıyorum, o zmn tuza gerek yok sanırım. biraz sabun, bol su ile yıkarım.
teşekkür ederim :))

Kurduktan sonra ekipmanları aktif hale getirin. imkan varsa ertesi gün canlıları koyun.

kaplumbaga_000' Alıntı:
yeni yaptırıyorum, o zmn tuza gerek yok sanırım. biraz sabun, bol su ile yıkarım.
teşekkür ederim :))

önemli değil :) emre abinin dediği gibide herşeyi kurduktan 1 gün sonra kapluş veya balıkları koyun akvaryuma , ortam hazır olsun yanı sıcaklık temizlik fln.

ben de sirkeli suyla yıkıyorum her seferinde. belki faydası olur size diye söyliyim dedim.

Akvaryumunuz kaç litre ona göre yardımcı oluna bilirr

Geri