Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni Akvaryum ve Kapluşum

woswos

Bordo Bereli
Yeni akvaryum diyorum ama geçeli 2-3 ay oldu, olsun yine de koymak istedim:

mailto:/img822/3861/sany2433.jpg

mailto:/img832/203/sany2432.jpg

mailto:/img820/431/sany2424.jpg

sany2418.jpg

mailto:/img197/5499/sany2416.jpg

mailto:/img808/6914/sany2410.jpg

mailto:/img690/1886/sany2399.jpg

mailto:/img25/8537/sany2367.jpg

sany2354.jpg

mailto:/img593/9409/sany2339.jpg

Güzel ama bir iki ufak süsleme ile çok estetik yapılabilinir..;) Hayırlı olsun ömür boyu beraber olmanız dileği ile ;)...

Bir iki ufak süsleme derken biraz açarsanız, belki onları uygulayabilirim.

Güzel akvaryumunun suyu gayet iyi yükseklikte güzel bir akvaryum.

akvaryumun çok güzel:)
kaç litre ve kaç tl olduğunu sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim?

Bu akvaryumu garajda buldum bundan önce 5 litrelik bir akvaryumum vardı; fakat bunun kaç TL ve kaç litre olduğunu bilmiyorum.Tahminime göre 30-40 litre çünkü akvaryumun 3te 2sini doldururken 2,5 kiloluk 8 yoğurt kovası dolusu su gerekiyor, biraz karışık oldu galiba:)(yoğurt kovası da nereden çıktı diyorsan ben akvaryumun suyunu yoğurt kovalarının içinde dinlendiriyorum).Buradan yola çıkarak 30-40 litre olduğunu tahmin ediyorum.Muhtemelen fiyatı en fazla 50TL dir diye düşünüyorum.
''adanada akvaryum piyasası çok pahalı.başka bir ilde benim 90 tl ye aldığım akvaryumu 50 tl ye alabiliyorlar?''

Dediğine göre Adana'da oturuyorsun :), ben Aydındaki fiyatlardan bahsediyorum.Bu yüzden sizin orada fiyatlar nasıldır hiçbir fikrim yok.

bu akvaryumları betalık diye satıyorlar.ben onlara benzettim fakat sen 30-40 litre deyince olmadığını anladım:)akvaryumun güzel:)

Çok tatlıymış tam koca kafa olmuş kapluşunuz. Ben de kuru alanın üzerine ısıtmak için bir masa lambası veya ampul tutmanızı öneririm.

Serbay' Alıntı:
Güzel ama bir iki ufak süsleme ile çok estetik yapılabilinir..;) Hayırlı olsun ömür boyu beraber olmanız dileği ile ;)...

Dediği gibi bir eksiklik(ısıtma lambası dışında) yada daha şık görünmesi için önerilerde bulunursanız sevinirim.

fon alabilirsiniz.kuru alanı ısıtabilirsiniz.bir elektrikçiye slyvania grolüx florasan yaptırabilirsiniz.bende aynısını kullanıyorum çok güzel bir rengi var ve çok güzel aydınlatıyor.kolay gelsin

bildiğiniz florasanlardan değil.akvaryum için üretilen ve camlarda yosun yapmayan bir florasan.açık mor bir rengi var

İnternetten araştırdım fakat yeterli bilgi edinemedim.

buda benim akvaryumumun resimleri.orda çalışırkenki resmi var:)
mailto:/forum/akvaryumumun-yeni-hali-t-2344.html

Geri