Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

yeni akvaryum

merve oktay

Gümüş 3 Üye
Arkadaşlar ben bugün yeni akvaryum aldım ebatları ; 70*30*25
Bir kaç sorum olacaktı ;

*Sizce bu akvaryum 1 kapluş için ne kadar süre idare edebilir?
*Yeni aldığım iç filtre
mailto:/55qbd3.jpg

Yukarı doğru su çıkartıyor ama dışarı hep su sıçratıyor onu yan çevirsen cama doğru bir sıkıntı olurmu ?

Cvp: yeni akvaryum

sizii o akvurum rahat 1 -1.5 sene götürür

yan takmanızda bir sıkıntı olmaz

çıkısına bir aparat takarak debisini yönlendirebilirisinz ve normal kullanabilirsinz

bu akvaryum sizi baya bir süre idare eder.iç filtreyi istediğiniz gibi koyabilirsiniz fakat suda fazla dalgalanma yapmıyorsa yan cama takıp çıkan suyun 70 cm yi dolaşması daha mantıklı

Tavsiyeleriniz için teşekkürler :)
Birde çok ses çıkartıyor .Suyu çıkartan yere sünger koysam sorun olur mu?

dışarı sarkan bir boru ve içeride köpük oluşumu varmı?filtreden köpük çıkıyormu?eğer köpük çıkıyorsa bu boruyu çıkaran ses kesilir.eğer köpük çıkmıyorsa ses filtrenin kalitesi ile alakalıdır

Evet dışarıya köpük çıkartıyor .Zaten ses de su sesi.Alırken pet shopçu boru yukarı doğru baksın dedi ama ben yan çevirdim çünkü dışları kadar su sıçratıyordu.

Geri