Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni Akvaryum

memolik12

Gümüş 4 Üye
Arkadaşlar bu gün komsundan bir akvaryum alıcam 70x35x40x şeklinde sizce uygunmu.

Cvp: Yeni Akvaryum

Isıtıcı filtre lazım olacak ısıtıcı Roxin Eheim iyidir.Filtre ise Atman öneririm.Güzel bir ısıtıcı ve filtre alın.

Hacmini hesapladım 100 L geliyor.Isıtıcı 100W uygundur.

ısıtıcı felan herseyi var içinde :t65y:
bir de 2 tane zebra balığı koysam bir sorun olur mu

Balığı yerler afiyetle.Ben daha demin bizimkilere japon attım kovalamaya başladılar takip ediyorlardı bende aldım japonu :) kuyruğundan falan yavaş yavaş yerler yani:)

Zebra da biraz kavgacı bi balık bilirim 2-3 yıl zebra baktım. Zebra kafa tutar + kaplumbağa kovalarsa bir gün balığı akvaryumda bulamayabilirsiniz :smile:

o zaman ya arkadaşıma vereceğim ya da sonuclara katlanacağız:D

zebra ciklet türüdür ve kafa tutar kaplumbağnın ayaklarını falan ısırırlar sonuçta ölen zebra olur ama kaplumbağanın ayakları kolu bacağına bişey olabilir en kötüsü gözüne falan bişey olması balıklar kaplumbağadan daha hızlıdır unutma :boxing:

o zaman kapluşuma bişi yapabilir onun yerine lepistes veya melek alsam olurmu.

Geri