Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni akvaryumum

antifbyigit

Bordo Bereli
Arkadaşlar bugün yeni akvaryum aldım ve kurdum kuru alan geçici olarak yapılmıştır sonra camcıdan yaptıracağım kuru alan Umarım beyenirsinz biraz içi boş inşallah ilerde doldururum.
mailto:/io3vwj.jpg
mailto:/2wmkwhf.jpg
mailto:/j7rx2a.jpg
mailto:/1ex82a.jpg
mailto:/300a4px.jpg
mailto:/106mpsy.jpg
mailto:/2resm7p.jpg
mailto:/npm59h.jpg
mailto:/1zeilnb.jpg

İşte akvaryumum bu. :)

Hertürlü yoruma açığım beyenmediğiniz yada yanlış olan şeyleri söyleyin.

Cvp: Yeni akvaryumum

Güzel bir akvaryum olmuş :)
Bence tabana koyduğun renkli taşları çıkararak daha da güzel bir akvaryum yapabilirsin :)
Rampanın altında hava alacak kadar boşluk olsa yeter.Biraz daha su doldurabilirsin.

Teşekkür ederim birde bu filtreyi başka kulanan varmı böyle tarrrrrrrr arada bozkmuş gibi turrrr sesler çıkarıyo ama suyu süzme şideti musluk açmış gibi başka kulanan varsa bkadar ses çıkaması normalmi.

Serkan bu akvaryumda çok sinirli davranmaya başladı heralde filtreden rahatsız oldu eskiden minikler serkanın sırtına tutunurdu serkan aldırmazı ama artık tutununca rahatsız oluyor ya saldıracakmış gibi arkasını dönüyo yada kaçıyor hızla minikleri arada ısırıyor ama şöyle miniklerden biri rampadaydı sadece kuyruğu sudaydı serkan kuru alanın atında yüzüyodu sadece kuyruğu görünce anlamadı ısırdı sonra yavru korkudan suya atladı serkan pişmanlıktan yada korkudan kayanın arkasına girdi 2-3 dk bekledi yem kutusunu gösterdim çıktı.

Akvaryumunuz güzel olmuş hayırlı olsun. İki miniğe eski akvaryumda baksanız en azından yaz sonuna kadar. Boyları biraz büyüyünce yan yana koyasınız.

Eğer hava hortumu takılıysa onun ucunu biraz kapat tam açma ben çözdüm olayı hava sesi çok fazla belki ondandır.

Hava aparatı takılı deyil yağmur aparatı takılı ses motordan gelitor.

Eğer motordan geliyorsa filtreyi söküp içindeki milin tam oturduğundan emin olun.
Ses hala devam ederse aldığınız yere götürün bence.
Bu arada her iç filtre sessiz çalışmıyor.Belki normal sesidir.

Arada tarrrrrrrrrr turrrrrrrrrrrr sesler geliyor sanki içte bişeye çarpıyor.

Evet parçaların özellikle mili'nin doğru takıldığına emin olun akvaryuma doğru yerleştirdiğinize de emin olun :)

Çok güzel olmuş elinize sağlık fakat zemine kum veya renkli taşlar koyarsanız daha güzel olacağı konusunda eminim.Tek sorun taş veya kum koyunca temizliği biraz problem oluyor o kadar.

Çok güzel bir akvaryum olmuş.Ellerinize sağlık.İçini doldurunca muhteşem gözükecektir.

Akvaryumun kapağı kapalıyken kuru alan lambasının nasıl durduğunu merak ettim acaba mümkünse ışığı kapalı şekilde nasıl durduğu gözükücek şekilde resim koyabilir misiniz?

Umarım dibine beyaz taş almak istiyorum birkaç bitki ve aksesuar.

Gösterecek birşey yok folyoyla kapladım eritmesin diye temas etmesini engeleyecek şekilde bağladım. Bu arada gece filtreyi kaoatacam çok gürültülu sanki beynimde gibi bisediyorum o sesi bi arada filtreyi cama takınca o ses var cama takılı deyilken o rahatsız edici ses gidiyor acaba bir yolu varmı camdan ayırarak sabitlemenin.

Geri