Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni akvaryumum:)

bozerhan

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. Eski akvaryumumunküçük olduğu kanaatine vararak yeni bir akvaryum aldım ve akvaryumumu sizin görüşlerinize sunuyorum:) Görüşleriniz benim için çok değerli. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

mailto:/122m9kz.jpg
mailto:/zjfmz4.jpg
mailto:/w98bo7.jpg
mailto:/mt1r4.jpg

Cvp: Yeni akvaryumum:)

Çok tatlı kapluşlarınız. Hayırlı olsun yeni yuvaları :) Kuru alan cd kabından galiba. Kısa süre sonra büyütmeniz gerekebilir. Gayet güzel görünüyor akvaryumunuz. Arka fon bir kağıt alabilirsiniz.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alacağım :)

Cd kabından mı yaptınız kuru alanı gerçekten çok zekice olmus güzel olmus :) etrafını ne ile kapladınız peki?

Carlito' Alıntı:
Cd kabından mı yaptınız kuru alanı gerçekten çok zekice olmus güzel olmus :) etrafını ne ile kapladınız peki?
Evet CD kabından yaptım, üzerini de halıkaydırmaz ile kapladım ve bu fikri bu foruma borçluyum :) Cevabınız için teşekkürler :)

bozerhan' Alıntı:
Carlito' Alıntı:
Evet CD kabından yaptım, üzerini de halıkaydırmaz ile kapladım ve bu fikri bu foruma borçluyum :) Cevabınız için teşekkürler :)
Ben de gerekli malzemeleri aldım bugun yapmayı planlıyorum fikir için çok tesekkur ederim :) Kaplumbagalarınıza sevgiler..:)

bu arada yeni gördüm ve merak ettim.neden 2 tane iç filtre kullanıyorsunuz?

Carlito' Alıntı:
bozerhan' Alıntı:
Carlito' Alıntı:
Ben de gerekli malzemeleri aldım bugun yapmayı planlıyorum fikir için çok tesekkur ederim :) Kaplumbagalarınıza sevgiler..:)

Rica ederim. Kolay gelsin.
Sizin kaplumbağalarınıza da sevgiler.

genç kaplumbağa' Alıntı:
bu arada yeni gördüm ve merak ettim.neden 2 tane iç filtre kullanıyorsunuz?

Aslında bi tanesi eski filtrem sadece içim rahat olsun diye 2 sini birden kullanıyorum.

Geri