Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni Akvaryumum

sedatsahin

Altın 1 Üye
Arkadaşlar 30 litreden bi anda 300 litreye izin verilemeyeceği için ben akvaryumu yavaş yavaş büyültüyorum bi anda büyütsem tepki alabilirim :)
Bu arada akvaryumun markası beta akvaryum kaliteli bi akvaryuma benziyor sitesinden baktım 55 litre akvaryumum bu da akvaryumun videosu görüntü kalitesi kötü kusura bakmayın
http://www.youtube.com/watch?v=g19GJWtPF-w

Kuru alandan kaçabilirler. Diğerinin üzerine çıkmadan bile uzanacak gibi. Birde su içine ipek yapraklı bitki iyi olur. Tutunurlar, gizlenirler.

Yani ya kuru alan tarafına set çekmek yada su seviyesini düşürmek iyi olur. Bunun dışında ekipmanlar tam. Sizi yaz sonuna kadar rahat götürür.

Cvp: Yeni Akvaryumum

Turtle bank arıyorum hiçbir yerde yok bu arada bu akvaryuma eheim pickup 2008 küçük gelir dimi

Emre bey bu akvaryuma sizin kuru alan küçük gelir dimi

Ben 2008 filtreyi 41 lt akvaryumda kullandım. Gayet memnundum.
Benim kuru alan küçük gelir derken hangisini kasdettiniz anlamadım.

Sizin akvaryum 55 lt olduğuna göre 2010 olandan almanız daha iyi olabilir.

Cvp: RE: Yeni Akvaryumum

AEK' Alıntı:
Ben 2008 filtreyi 41 lt akvaryumda kullandım. Gayet memnundum.
Benim kuru alan küçük gelir derken hNgisini kasdettiniz anlamadım.

Sizin akvaryum 55 lt olduğuna göre 2010 olandan almanız daha iyi olabilir.

sizin kuru alandan kastım yani öyle bişe yaptırsam akvaryuma olur mu bu akvaryum için küçük mü gelir camdan kuru alanlar?

Cvp: Yeni Akvaryumum

Tabiki yapılabilir. Ancak daha farklı bir dizayn gerekir. Örneğin akvaryumun üst tarafına oturacak ve bir bölümünü kaplayacak üst kuru alan ve rampası olursa su seviyasi aynı şekilde rahatça durabilir. Akvaryumun genişliği fazla olmadığı için rampa çok dar olamayacak. Bu sebeple kuru alan yan camını boydan boya uzatıp rampayı istenilen genişlikte yapabilirsiniz.

Geri