Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni akvaryumun aydınlatması hk.

zgzoid

Altın 2 Üye
Herkese merhaba, 2 adet kamlumbağam için yeni akvaryum kuruyorum.Istıcım ve filtrem var.Kaya parçası üzerine lamba da koyacağım. Ancak lamba konusunda kafam karıştı. Kurulanması için en uygun lamla hangisidir ve nerden alabilirim?

Cvp: Yeni akvaryumun aydınlatması hk.

Kuru alanı ısıtmak için;
mailto:/urun_detay.aspx?kat=158&urn=13208
mailto:/urun_detay.aspx?kat=158&urn=13327
mailto:/urun_detay.aspx?kat=158&urn=8033 gibi ürünleri kullanabilirsiniz.
Bütçeniz kısıtlı ise soft sarı ampullerle de kuru alanı ısıtmanız mümkündür.

Zencefil' Alıntı:
Kuru alanı ısıtmak için;
mailto:/urun_detay.aspx?kat=158&urn=13208
mailto:/urun_detay.aspx?kat=158&urn=13327
mailto:/urun_detay.aspx?kat=158&urn=8033 gibi ürünleri kullanabilirsiniz.
Bütçeniz kısıtlı ise soft sarı ampullerle de kuru alanı ısıtmanız mümkündür.

Teşekkür ederim. Peki bu lambaları netten almak daha mı uygundur? Yoksa dışarda bir mağazadan almak mı uygundur? Son olarak fiyat olarak bu site iyi midir?

Lambalar bildiğim kadarı ile dışarıyla aynı fiyatlarda. Yani deneyerek almanız daha mantıklı olabilir. En azından lamba için daha mantıklı olur. Sonuçta hassas bir ekipman.
Ben sitenin arızalı çıkan ürün politikasını bilmediğim için bizzat yerinden alıyorum. Prosedürlerle uğraşmak bana zor geliyor. Ama firma iyi ve güvenilirdir.

Ürün geldiğinde denenebilir aslında. Peki dışarda dediğiniz petshop mu?

Evet kapıda hemen denemeli. Özellikle ampul olunca daha hassas oluyor. Dışarıdan kastım evet petshop.

Geri