SiNemMm
Altın 3 Üye
Yemlerini atmadan once baktim ki bnim kaplus koprunun altini issiriyor. cok hircin digerine gore yem yedirirkende kavga cikartiyor.koprunun boyasi akiyor diyordum belkide kaplusum isirdigi icin akiyor. bilemiyorum ne yapmaliyim. kuru alani degistirmeli miyim. yani kedinin kopegin disi kasinir isirir tamamda bununda mi disi kasiniyo anlamadim :'(. akvaryumum kucuk oburune agalik mi tasliyo bilmiyorum.yem yedirirken baya baya saldiriyo otekine gozu mu kor acaba. kaplus(karpuz) yutuyo yemi tamamen agzina aliyor ama cilek hala saldiriyo. sanki karpuzun agzinin ucundan yem sarkiyormuscasina.
Akvaryumu buyultup kuru alan icin bi tas ya da cd kabindan kuru alan yapmayi dusunuyorum. kaplusum belkide kopruyu yiyerek zehirlenebilir.kopruyu isirdigini yeni fark ettim. uzun zamandir kopru duruyor ve cilek hep koprunun altina kaciyor yeni aldigimiz icin alisamadi saniyorum.ama kopruyu neden isiriyor bilemiyorum
Akvaryumu buyultup kuru alan icin bi tas ya da cd kabindan kuru alan yapmayi dusunuyorum. kaplusum belkide kopruyu yiyerek zehirlenebilir.kopruyu isirdigini yeni fark ettim. uzun zamandir kopru duruyor ve cilek hep koprunun altina kaciyor yeni aldigimiz icin alisamadi saniyorum.ama kopruyu neden isiriyor bilemiyorum