Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yenı bebek reslerım

idil varış

Altın 1 Üye
Merhaba uzun zaman oldu bebek kaplumbagaya bakmayalı on dakıka once hedıye ıkı tane res geldı ancak yemek yemedıler bu durum gecıcı degıl mı

Cvp: Yenı bebek reslerım

alışana kadar alıştıktan sonra her dakika her saniye yem isteyecekler :) , kapluşları nerede bakıyorsunuz ?

İlk önce hoşgeldiniz kaplumbağanız bir akvaryum filitre ısıtıcınız falan alınız tabi varsa sorun yok
yemek yememeleri ortama alışma sürecidir bu kapluşunuz kendi iç gidilerine göre değişir 2-3 gün olabilir 1-2-3 hafta bunlar kaplumbağ göre değişir ama en kızsa zamnda yeciğine düşünüyorum seninkilerin
(benimkiler 1 haftada yemeye başladı

Büyük kapluşlardan sonra bebek kapluşlar çok garip oluyor.
Tavırları daha ürkek ve acemi olduğu için bizler tam olarak anlayamıyoruz onları.
Ama kısa zamanda alışacaklardır size :)

Suan ısıtıcı harıc herseyım var map turtleım oldugu ıcın ısıtıcı almdm 17 18 derece su onlara ıdealdı ama smdı alıcm suan lamba sıcaklıgıyla ıdare edıyorlar ustude kapalı. Evet buyukten sonra bı tuhaf oldum anlamakta zorlanıyorum kaplusuma on onbes tane versem anında supururdu bunlar hıc yuzune bakmıyorlar:D ve tabıkı olum fanusuna bende karsıyım

Geri