Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni bir evcil hayvan almak istiyorum.

berkcam97

Gümüş 1 Üye
Arkadaşlar ben kaplumbağadan başka bir hayvan daha bakmak istiyorum.(Köpek-kedi-muhabbet kuşu-hamster-balık türleri dışında)bana önerebileceğiniz bakması zevkli olan önerebileceğiniz evcil hayvan varmı?

Cvp: Yeni bir evcil hayvan almak istiyorum.

Arkadaşın biri geçenlerde sincap besliycem diyordu ama bilemiyorum :) Değişik bir hayvan istiyorsan sincap besle. Ya da tavşan da besleyebilirsin. Tabi kokusuna dayanabilirsen :D

Aşağıdaki videoyu seyrederseniz ne alacağınızı bulacaksınız bence :)

http://youtu.be/PeFR85kmbjA

Değişik salyangoz türleri var alıp besleyebilirsin.Ben besledim en çokta suyun üstüne çıkıp hortum larını çıkarıp hava aldıktan sonra aşağıya atlamaları hoşuma giderdi:))

Evet sincap beslemek isteyen kişi benim ! :) ama vazgeçtim özel tür kaplumbağa alacağımdan sincapa para kalmayacağı için işi yaza erteledim üste yazdığın hayvanlar dışında kurbağa yılan leopard gecko iguana bukalemun bearded dragon kara kaplumbağası salyangoz karides gibi hayvanlar besleyebilirsin ama unutma bu saydıklarımın hepsi canlı yem yiyen hayvanlar bunların dışında daha besleyebileceğin hayvan yok ve bu yazdıklarımın fiyatları 100 tl den aşağı değil.

Satılabileceğini sanmıyorum ama liseye giderken karga beslemiştim 5 ay kadar kalmıştı yanımda.
Yolun ortasında buldum yavruydu ezilmesin diye yolun kenarına bıraktım.sonra yoluma devam ettim bi kaç kedi gördüm birden acıma duygusu geldi içime geri döndüm aldım eve götürdüm.Dünyanın en tehlikeli yaratıklarından biridir:)200 yıl yaşarlar mucize eseri karşılaşırsak beni hatılrlarmı bilemem.Son günlerde huysuzlaşmaya başladı ve çok gürültü yapıyordu.Camımı açtım vedalaşmadan uçtu gitti:)Bidahada görmedim.

ömür' Alıntı:
Satılabileceğini sanmıyorum ama liseye giderken karga beslemiştim 5 ay kadar kalmıştı yanımda.
Yolun ortasında buldum yavruydu ezilmesin diye yolun kenarına bıraktım.sonra yoluma devam ettim bi kaç kedi gördüm birden acıma duygusu geldi içime geri döndüm aldım eve götürdüm.Dünyanın en tehlikeli yaratıklarından biridir:)200 yıl yaşarlar mucize eseri karşılaşırsak beni hatılrlarmı bilemem.Son günlerde huysuzlaşmaya başladı ve çok gürültü yapıyordu.Camımı açtım vedalaşmadan uçtu gitti:)Bidahada görmedim.

Zaten o evcil hayvan değil:DBenim dedemde evde baykuş beslemiş bi ara :D

Sincap ilgimi çekti.Salyangoz türünü besliyeceğimi sanmıyorum.Sürüngen türleri istiyorum daha çok ama bakımı çok zor diyolar??Tavşan kalsınn :D

Ben de 1 ay kadar yaralı bir baykuşa bakmıştım. Yine doğadan gelmiş yaralı, rehabilite olmuş fakat doğaya dönemiycek kadar evcilleşen baykuş bulursam bakmayı düşünüyorum. Çok zeki yaratıklar.

Kanarya olabilir otüm kanaryasi ya bulbul otumlu yada malinua itumleri mukemmel kafa tirmalamaz hep otmez ama bilen biriyle alin yada yardimci olabilirim

dermet' Alıntı:

Hahaha bu çok hoştu :)

Değişik tür kaplumbağaya ben de bakıyorum. Özellikle kırmızı karınlı florida kaplumbağası.

serhanzr' Alıntı:
dermet' Alıntı:

Hahaha bu çok hoştu :)

Değişik tür kaplumbağaya ben de bakıyorum. Özellikle kırmızı karınlı florida kaplumbağası.

Bir de onun daha yaramazı var. Ama sanırım bu evde beslemeye pek müsait değil. :)

http://youtu.be/SjenWnjonUY

İkisi de çok komik :) Kaplumbağalarda deneyeceğim :)

Adamı perişan etti ya :D

Geri