Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni Dostlarım

nazimba

Yeni Üye
50x50x50 ebatlarında bir akvaryumda beslemeye başladım. Kuru alanı 50w 'lık bir spot lambayla ısıtıyorum. Suyun sıcaklığını 27 derecede sabitledim, dış alan ortalama 30 derece, kuru alan ortalama 35 derece oluyor. şimdilik UVB lamba kullanmıyorum. Temizliği iç ve dış filtre kullanarak yapıyorum. Beslenmelerinde Sera'nın çeşitli yemlerini kullanıyorum. Öneri ve görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

mailto:/33xab2s.jpg

mailto:/2zr0p3n.jpg

mailto:/rkxwzr.jpg

mailto:/2dt7y14.jpg

Çok güzel olmuş inşallah uzun yıllar birlikte olursunuz.

ha! bide o taşları yemiyorlar mı?

Çok güzel olmuş özellikle de arka planınız.

arka plan çok güzel bulsam buralardan alacağım da yok böyle güzel arka planlar. kaplumbağalarınızla uzun bir ömür geçirirsiniz inşallah.

Arka plan gerçek arkadaşlar. Straforun üzerine akvaryum slikonu kullanarak küçük taşları yapıştırdım. (biraz zahmetli oldu ama :D). Kuru alanın altında görünen siyah alanıda gene strafor üzerine silikonla hagen kum yapıştırarak yaptım. Aynı zamanda bu alanın içine ısıtıcıyı ve dış filtrenin emişini sakladım. Beyendiğinize sevindim.

Evet beğendik. Ellerinize sağlık.Herkes arkaplan deyince şaşırdım. :)

Her şey gayet güzel görünüyor.Ama kaplumbağalar o taşları söküp yiyebilir.Bu birazcık tehlike oluşturabilir.Onun dışında çok beğendim :)

Geri