Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

yeni filitrem

sacitakıncı

Bronz 4 Üye
herkese mereba ben bugün yeni ısıtıcı ve filitre aldım ancak aldığım filitre çok hava püskürttüğü için suda dalgalar oluşuyor ve buda kaplumbağaların yüzüşüne engel oluyor ve kaplumbağaların sudaki oksijene gerek olmadığnı duymuştum filitrenin dışarıda kalan borusunu kökten çıkarsam filitre bozulurmu.:smile:

dışarıda kalan borusu derken hava aldğı boruyu çıkarsam dışarıdan hava alamaz buseferde motoru bozuluf diğe korkuyorum bi sıkıntı olurmu ?

Cvp: yeni filitrem

Hava hortumunu çıkardığınızda bir sorun oluşacağını düşünmüyorum.

Filtrenin suyu fışkırtan kısmını cama doğru çevirirseniz kapluşlar akıntıdan rahatsız olmamış olurlar.

Bir takım iç filtrelerin suyu veren yukaridaki borusu su yüzeyinin üstünde kalabiliyor. Benimki öyle. Talimatına bakıp bunuda uygulayabilirsiniz.

Geri