Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni filtre almak istiyorum

Cimcime

Bronz 2 Üye
Bu ürün nasıl cem bey benim çok hoşuma gitti dış filtre gibi içine elyaf zenolit seramik vs koyulabiliyor sanırım benim şuan kullandığım çok hızlı doluyor 2 günde bi temizlemem gerekiyor bu ürün iş yapar mı

Ekli dosyalar

• IMG_1478.jpeg
    IMG_1478.jpeg
    200.3 KB · Görüntüleme: 22
merhabalar benimde 2 küçük kaplumbağam var 30 lt lik akvaryumdalar şuan. iç filtre çok hızlı doluyor ve su 3. gün bulanıklaşmaya başlıyor bu sebepten dış filtre almak istiyorum bana da yardımcı olabilir misiniz lütfen, teşekkürler.

Elimde küçük dış filtre var isterseniz uygun fiyattan yardımcı olurum şuan kendim kullanıyorum ama artık yetersiz geliyor

Bunlar kullanışlı değil. Sadece yüzeysel noktada kir topluyor. Balıklara uygun.

Kir yoğunluğu çoğalmaya başladığında yani 3 günden daha aşağı sürede temizleme gerekiyorsa akvaryum yetersiz geliyor demektir büyütülmesi gerekiyor.

Geri