Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni ısıtıcı aldım kaç derece yapayım

Atlantik isiticinin kafasinin bir kismi didsarda kalmasi gerek,yani dogru kullsniyorsun,ben kaplumbagam icin baska bir marka kullaniyorum,atlantik kalitesiz,suan degil ama kaplumbagalar buyudugunde isiticiya vurup kirabilirler,ama baliklarimda atlantik marka isiticiyi kullaniyorum 28 dereceye ayarli ama 26 derece isitiyor,yani 1-2 derece sapma var bunun icin akvaryumda derece olsun isiyi olc.(yazim yanlislari icin ozur dilerim,klavye bozuk)
I

Sadece üst tarafı suda değil

Atlantik isiticinin kafasinin bir kismi didsarda kalmasi gerek,yani dogru kullsniyorsun,ben kaplumbagam icin baska bir marka kullaniyorum,atlantik kalitesiz,suan degil ama kaplumbagalar buyudugunde isiticiya vurup kirabilirler,ama baliklarimda atlantik marka isiticiyi kullaniyorum 28 dereceye ayarli ama 26 derece isitiyor,yani 1-2 derece sapma var bunun icin akvaryumda derece olsun isiyi olc.(yazim yanlislari icin ozur dilerim,klavye bozuk)
Ne kadar sürede kullandın sürekli hasar verdimi kaç watt

Geri