Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni kaplumbağa

antifbyigit

Bordo Bereli
Arkadaşlar 4 gün önce aldığım ve ölen kaplumbağamın arkadaşı yalnız kalmasın diye yeni bir dişi aldım bana alıştımı alışmadımı anlamadım ama akvaryumu çok rahat kullanıyor hatta hiç kuru alana çıkmayan kapluşuma cesaret verip ona öğretmenlik bile yapıyor yeni aldığım ne yaparsa oda aynısını yapıyor sabah biraz yoruldu 1 saattir uyuyodu yeni uyandı yemini yiyiyor ama yem kavgası yapıyorlar birbirlerine zarar verirler diye korkuyorum. Bide erkek kabuşumun adı serkan dişiye isim bulamadım isim önerirmisiniz?

Fikrimi söylemem gerekırse ben olsam almazdım.Herneyse.
Kavgalar oluyorsa ayırmak zorunda kalacaksınız demektir.
Dişiye isim olarakta "lady" öneriyorum :)

Tam kavga değil biri yemi ağzına atıyor diğeri yarısı dışardayken yemin onu ısırıyor tatli bir yem kavgası ama öyle yaparken suratlarına vuruyolar. (lady adını düşüneceğim)

İki elinle aynı anda yem ver yani sol elinle birine sağ elinle birine yem ver böylece kavga etmezler

Bu çok eski kocaman oldular yeni kuru alan yaptım çıkmaları için yemle kandırıyorum.

Ben de karidesle heryere çıkartıyorum kapluşumu.:D Kuru alanını da kullanması lazım sonuçta...

Kuru alan şart ama karidesi çok fazla vermek doğu değil.

Geri