kartal
Bronz 3 Üye
arkadaşlar acil yardım etmeniz lazım bazılarınız zıpırı tanıyor olması lazım ama adını ateş olarak değiştirdim her neyse ona akvaryum ısıtıcı filtre her şeyi aldım o çok mutlu en çok bitkilerle oynamayı seviyor ama sorun ablamın da isteğiyle bir eş aldım ona arkadaş fakat onu alırken incelemeyi unuttum eve bir getirdim zavallı kabuğu yumuşak deri hastalığı var hemen ısıtıcıyı 30 dereceye çıkardım vitamin verdim kabuğuna ve kuru alana bıraktım sonra sabah gittim gaga taşı ve başka vitaminler aldım ve bir diş fırçasıyla tuzlu suda masaj yaptım sonra vitamin ve gaga taşı eklediğim yemi verdim fakat azını gıdım kadar açabiliyordu azında yaralar vardı sanırım yemi yemedi ve suya vitamin filan ekledim ve kuru alana koydum adı ise su (ateş&su) anlamında neyse arkadaşlar başka yapabileceğim neler var su için çok korkuyorum yardım edin
ve birkaç sorum olacaktı
1-ateş hiç kuru alanı sevmiyor biraz etrafına bakını hemen suya atlıyor acaba akvaryuma yeni girdiği için mi
2-gaga taşı vitaminini yeme her gün eklesem sorun olur mu
3-kuru alanı tahtadan suyu pisletirmi
ve birkaç sorum olacaktı
1-ateş hiç kuru alanı sevmiyor biraz etrafına bakını hemen suya atlıyor acaba akvaryuma yeni girdiği için mi
2-gaga taşı vitaminini yeme her gün eklesem sorun olur mu
3-kuru alanı tahtadan suyu pisletirmi