Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

yeni kaplumbağam

oscar

Bronz 1 Üye
arkadaşlar izmir mavişehir caffur arkadaş pet shoptan bitane kaplumbağa ve yemiyle aldım arkadaşlar bu yeni aldığım kaplumbağa benden hiç korkmuyo kuru alan yem yemeye hemen başladı benim oscarımda aksine beni görünce hemen suya atlar ben varken yem yemez acaba aldığım yer 200 litrelik bir akvaryumun içinde kuru alanı olan filtre ısıtıcı olan bi yerden aldım ben oscarıda küçük bir akvaryumun içinden aldım böyle bi fark var paylaşmak istedim :smile: iyi forumlar

Cvp: yeni kaplumbağam

Ben öyle yerler olduğunu bilmiodum bi istanbuldaki kanyon petbox u biliodum , keşke bütün pet shoplar aldığınız yerdeki gibi olsa . Yeni Kapluşunuzla Bir Ömür Geçirmeniz Dileğiyle.

evet ordaki bütün kaplumbağalar sağlıklıydı hatta ısıtma lambaları vardı :smile: bende en hareketli olanı seçtim

en iyisini yapmışsınız bende leonardoyu ordan almıştı oradaki kaplumbağlara cidden çok ii bakıyorlar:smile:

Geri