Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir de ideal bir kaplumbağa akvaryumu, kaplumbağa anatomisi bir de yumuşak kabuklu kapluş iskeleti resmi de vardı
Onları da koyayım dedim
İşte ideal bir akvaryum
NOT: Bu resmi arkadaşımla beraber yaptık
mailto:/img42/7687/idealkaplusakvaryumu.jpg
Ve işte bu da su kaplumbağası anatomisi
Alıntıdır.
mailto:/img4/9967/sukaplumbaasanatomisi.jpg
Bu resim de shoftsheel iskelet sistemi
Bu da alıntıdır
mailto:/img100/2561/yumuakkabuklukaplusiske.jpg
1-2 ay önce forumumuza da yüklediğim benzer bir çalışma için bolca araştırma yaptığım için biliyorum ki sondak iresim ve fotoğraflar sitemiz dahil bir çok alanda mevcut. Ama en baştaki makalemsi yazı arkadaşa ait sanıyorum. =)
Eskiden hatırlarım da bir ödev için ansiklopedinin ilgili harfine gidip saatlerce arama yapardık. Şimdi bir tuşla arama yapılık yüzlerce döküman çıkmasına rağmen kimse okumaya tenezzül bile etmiyor malesef =)
Çok teşekkürler evet resmi bir arkadaşımla beraber yaptık belki başka bir yerde de onun koyduğu resmi görmüş olabilirsiniz
Dediğim gibi sondaki 2 resim alıntı zaten bu site dahil pek çok yerde de görmüş olma ihtimaliniz yüksek ben belki görmeyenler için paylaştım o zaman resimlerin altına yazıyorum alıntıdır diye
Tekrar teşekkürler tebrik edenlere