Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni Kuru Alan :)

meritiko

As 3 Üye
Eski kuru alanım bugün sabah saatlerinde sulara gömüldü :) Bende hemen 4 tane vantuz,bir cd kutusu ve bir halı kaydırmaz alarak işe koyuldum.İlk öncelikle halı kaydırmazı cd kabının üstüne kapladım.Sonra biraz kurumasını bekledim.Ardından ise akvaryuma vantuzlarla tutturdum gayette hoş oldu :) Şimdi Süleman alışma sürecinde kuru alanın karşısına geçmiş uzaktan seyrediyor.Ara ara dokunuyor :) Yarında gidip akvaryuma takılan masa lambalarından alarak kuru alanı ısıtacağım :)

Cvp: Yeni Kuru Alan :)

Fotoğraflarını da görmek isteriz :)) Yeni kuru alanı hayırlı olsun Süleymanın :) Isıtıcı lambası da geldikten sonra çabuk alışır :)

Teşekkür ederim.Bu arada çıktı kuru alana :)

ya ben reklamcılarda buldugum pleksiglass
gibi sert bir maddeden yapmıstım slikonla yapmıstım ama yeni akvaryum alırsam
vantuz deneyebilirim.

Bu cd kabından yapan arkadaslar enine tam sıgmazsa cd kapları ne yapıyorlar kesiyorlar mı

Vantuzlarla yapılanlar her zaman daha avantajlı.Temizlerken kolaylık oluyor.Sök yeniden tak.Hiç bir şey olmuyor.

Ne alırsan 1 milyoncu ve hırdavat dükkanlarında da vantuzlardan var :)

Arkadaşlar bu arada lambasınıda aldım.Hani şu akvaryumlara mandal gibi takılabilen masa lambalarından aldım.Ampulünü takıp yaktım.Şu anda kuru alan sıcacık :) Ve kuru alan alıştı çıkmayada başladı :)

Geri