Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni kuru alanımızz :)

fıstıkx

Bronz 4 Üye
Merhaba arkadaşlar :)

Kapluşumun kuru alanını daha önce görmüştürsünüz :D

Kuru alanının pek sağlam olmadığını düşünerek yeni bir kuru alan yapmaya karar verdim :)

Buradan incelediğim kuru alanlardan ilham alaraak sabun kabından bir kuru alan yaptım :D

Daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum şimdilik biraz küçük ama idare eder.

İşteee kuru alanımız ;

mailto:/di-AZO9.jpg

mailto:/di-Z8GS.jpg

mailto:/di-TSFR.jpg

mailto:/di-WUTX.jpg

Yorumlarınızı bekliyorum :D

Cvp: Yeni kuru alanımızz :)

ellerinize sağlık.ama ben kuru alan üzerine çok zaman harcadım ve bu kimyasal plastik kapların suyun sıcaklığı ile verdiği salınımla hayvanlara zarar verdiğini düşünüyorum.doğal taşlar odunlar her zaman daha kullanışlı.

Bence o kenarındaki tırtıklı yerleri törpüleyin kapluşlara zarar vemesin.

peki hepinize teşekkür ederim :) İlk önce biraz garipsedi 2 gündür çıkmadı ama şuan çıkmış keyfi yerinde :D

bir emek verilmiş o kuru alna ama daha güzel ola bilirmiş emeğe saygı

Emek verilmiş ve pratik bir çözüm olmuş, tebrikler.
Kesilen yerler konusunda Yeşim arkadaşımın endişesine katılıyorum. Hatta bir çözümde tekrar sökerek o keskin yerleri hafiften yakıp soğutarak daha güvenli bir hale getirebilirsiniz.

Geri