Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni paludaryumumuz

nameste108

Platin 2 Üye
videoyu telefon ile çektim ve youtube'a tel.den yükledim bu nedenle videoyu kısa tutmak zorunda kaldım kusura bakmayın :)
haftasonları wi-fi ile nete bağlanıp daha uzun videolar yükleyeceğim :)

iyi seyirler, iyi keyifler :)

[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_f8L36h4I8c&sns=fb[/video]

Cvp: Yeni poludaryumumuz

Çok güzel görünüyor hayırlı olsun ama keşke yukarıdanda çekseydin akvaryumu yani tamamı görünseydi :D

Cvp: Yeni paludaryumumuz

Görünen kısımlar çok hoşuma gitti.
Bir daha ki video da akvaryumun tamamını görmek isteriz :D

Çekim kalitesi de oldukça iyi, HD olarak indirdim :)

tam olarak çekilmiş görüntüler mevcut ancak emin beyin dediği gibi hd çekiyorum bu sebeple 50 saniyelik video 85 mb oluyor :) net paketim buna yetiyor :D

haftasonu arkadaşın modeminden wi-fi ile eklerim :)

güzel yorumlarınız için teşekkür ederim :)

mod'um yeni videoları bu başlık altında mı yayınlayayım yoksa yeni konu açabilir miyim ? (forumda kirlilik yapmak istemem ama yeni video eklediğim de bunu duyurmak da isterim)

teşekkürler.

Bu başlık altında yayınlarsanız videolarınız toplu olarak durur, daha temiz bir görüntü oluşur :)

Cvp: RE: Yeni paludaryumumuz

nameste108' Alıntı:
tam olarak çekilmiş görüntüler mevcut ancak emin beyin dediği gibi hd çekiyorum bu sebeple 50 saniyelik video 85 mb oluyor :) net paketim buna yetiyor :D

haftasonu arkadaşın modeminden wi-fi ile eklerim :)

güzel yorumlarınız için teşekkür ederim :)

mod'um yeni videoları bu başlık altında mı yayınlayayım yoksa yeni konu açabilir miyim ? (forumda kirlilik yapmak istemem ama yeni video eklediğim de bunu duyurmak da isterim)

teşekkürler.

Evet benimkide hd çekiyor ama video çekemiyorum hd olduğu için çok yer kaplıyor:D360p iyidir ya hd ye gerek yok bence :D

1 like benden gelsin :D

hayırlı olsun yeni paladaryumunuz çok güzel en kısa zamanda dıger vıdeolarıda bekliyoruz

bu akşam 7.30 dakikalık istediğiniz gibi uzun bir video ekleyeceğim bu başlığa takipte kalın :)

Geri