Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yeni Yavrular

beremi

Bronz 4 Üye
Yeni aldığım 200 litrelik akvaryumuma 2 adet yavru kaplumbağa almayı planlıyorum şu an bende zaten iki tane var kabuk boyları 7.5-8 cm arasında 3 yıldır benimleler ve beraber yaşıyolar ileride akvaryumu büyütmek gibi bir sıkıntım da olmıycak sizin görüşünüzü almak istedim

1 yıl birlikte yaşama imkanlırı var mı 1 yılın sonunda mesleğimi elime alıcağım için herhangi bir sıkıntı olmıycak.

Hayvanlar cok kucuk kalmis oncelikle hastalandilar falan mi yoksa akvaryuma yeni mi geciyorsunuz ?
Bir sene icinde buyutecekseniz alabilirsiniz yalniz almak yerine sahiplendirme sikkini tercih etmenizi oneririm birde ne kadar cok hayvanmaddi manevi okadar buyuk sorumluluk demek omurluk olarak 140*70*70 bir akvaryum gerekir en azindan

bundan önce küçük bir akvaryumda bakıyorudum ama ısıtıcıları falan var dı hastalandıklarını sanmıyorum birde eğer yeni geçiceğim akvaryumda kısa sürede gelişiceklerse hiç yavru almıyım ben

Farklı Boyları bir süre özellikle yavru iken ayrı tutmalı. Benim önerim acele etmeme yönünde. Yeni dört hayvanlık büyük sistemi kurup bu akvaryumda sonra Alınacak yavruları bir süre tutmak daha iyi olur. Böylece sorun olmaz. Bence 1 yıl beklemek daha uygun.

Evet uygun sistemde hizli buyuyup arayi kaparlar 4 cm ye 8 cm uygun ama sizin hayvanlar biraz daha buyuse sikinti olur ozellikle yemlemede kucuk olan cok savrulur

Geri