EMRE1991
SKF Delisi
[attachment=880]
[attachment=881]
[attachment=882]
[attachment=883]
[attachment=884]
[attachment=881]
[attachment=882]
[attachment=883]
[attachment=884]
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!aLyssa00' Alıntı:Gayet hoş olmuş sedat beyAma bence taban malzemesi olsa daha hoş durur ince kum güzel olurdu
kerberos' Alıntı:Sedat bey, oluşturduğunuz ortam güzel olmuş. Kaplumbağalarınız ile uzun ömürler dilerim size![]()
Turtle stick ve deep fix kaliteli ürünler değil, vitaminle alakalı şu konuya bir bakın isterseniz.
mailto:/forum/Konu-veterinerimden-herkese-bir-uyari.html
Garubey' Alıntı:Yem olarak Serra Raffy P ile Serra Raffy I kullanabilrisin. Tetra Reptomin de bunlardan sonra gelen iyi bir yemdir. fiyatları 100ml bir kutuda 6-8 tl olarak değişiyor.
Vitamin konusunda da ben Biyo Tortivit ve Devit-3 kullanıyorum. Yemlerine haftada bir defa 2-3 damla damlatarak verebilirsin. Böylece daha sağlıklı bir iskelet sistemi ve sert bir kabuğu olacaktır.
Ayrıca kuru alana çıkmayan ufaklıklar için şunu söyleyebilirim ki tecrübeyle sabittirBenim Patrick olan kaplumbağam ilk geldiğinde 2 ay falan kuru alana çıkmadı. Neler yaptığımı düşünemezsin. Kuru alan değiştirdim, çeşit çeşit ampül, ortam hazırladım. Ama gün yüzüyle bir kuru alanda göremedim
Ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Şimdi senin ufaklıklar kuru alana çıkıyor ama sen görmüyorsun
Çünkü ilk başlarda ürkebiliyorlar. Ben odaya her girdiğimde "Clops" diye bir ses duyuyordum
Sonradan anladım ki bu odaya girdiğimi gören Patrick'in kuru alandan suya atlama sesi
Sabret yakında fotoğraflarını bile çekebileceksin, alışacaklar
Kuru alanın çok güzel çünkü bir sorun yok.
berkcam97' Alıntı:Güzel bir akvaryum hayırlı olsun ama ısıtıcı suyun dışında kalmış hemen içeri sokmalısınız yoksa patlar.
merve oktay' Alıntı:Güzel bir akvaryum olmuş elinize sağlık![]()