Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

YGS sınavı için herkese başarılar :)

jadeite

Bordo Bereli
Arkadaşlar merhaba, yarın ki YGS sınavı için başta Ahmet ve Arzu olmak üzere sınava girecek olan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.
Öncelikle, sınavda sakin olun ve stress yapmayın unutmayın ki herşey olacağına varır. Demesi kolay tabi diyeceksiniz :) Ben de bundan 10 sene önce ünv. sınavına girerken çok stress yapmıştım sabaha kadar uyuyamamıştım. Bu yüzden de sınava hayalet gibi girmiştim. Öncelikle güzel bir uyku uyumaya çalışın :) Sonra stress kat sayınızı kontrol altına almaya çalışın :) Gergin olunca bildiklerinizi dahi unutuyorsunuz kendimden biliyorum. Mümkün olduğu kadar rahat olmaya çalışın.
İşiniz zor kolay değil biliyorum. Ama yukarıda söylediklerimi dikkate alırsanız işiniz daha da kolay olacaktır emin olun :)
Allah hepinizin yardımcısı olsun...
Herkese tekrar başarılar dilerim...

Cvp: YGS sınavı için herkese başarılar :)

Evet Herkeze Başarılar :)

Tüm arkadaşlara Allah zihin açıklığı versin. :)

Herkese çok başarılar diliyorum.

Yeşim hanıma katılıyorum uyku ve stres beni de derbeder etmişti :) 0 uyku ile sınava girmiştim, bildiğim çoğu soruyu yapamamıştım bu yüzden, iyi bir uyku çekin ve stres yapmayın :)

Hepinize başarılar arkadaşlar, umarım hepiniz hak ettiğinizi elde edersiniz :)

Benim kardeşimde sınava girecek :) İnşaallah herkesin gönlündeki olur,sınava gireceklere Allah zihin açıklığı versin ^^

sınavda abilerime ablalarıma başarılar diliyorum.

Benim hali hazırda bekleyen bir bölümüm olsa da ben bile stres yaptım :D
Bakalım hayırlısı.

Aslında senin bölümün çok güzel keşke devam etsen ama :) Neyse işte anladın sen onu artık :D Umarım istediğin yer olur. Hayırlısı olsun ne diyim :)

arzu bölümün nedir ?

bu arada teşekkürler.Birde rahat olun demişin,sanırım sınava girecekler içinde en rahat benim :D

endüstri meslek son sınıfım elektrik bölümü,3 yıldır kültür dersi anlatılmıyor nerdeyse,okuldan 9. sınıfdan sonra hiçbir bilgi alamadım açıkcası,varsa yoksa bölüm dersleri anlatılıyor,bir zaman sonra gerçi bölüm dersinide anlayamıyo insan,10 saat ard arda aynı ders olunca mala bağlıyo adam yarıdan sonra :D

Neyse zaten bu sen stajda vardı,bende okul bittikden sonra diğer sene hem bi işe girer çalışır,hemde dershaneye giderim diye düşündüm,bu sebeple bu sene bi beklentim yok,kitap ağzi bile açmadım,gerçi bu halimle bile okulda son yapılan ygs denemede başarı oranı yüzde 33 ken 53 yapmıştım :S :S tabi bu kesınlıkle yeterlı degıl,bidahaki sene için hazırlanıcam inş basın yayın veya,halkla ilişkiler istiyorum,veya türkçe,tarih öğretmenliği.
Bu arada yeni çıkan 4+4+4 yasası bizi etkilemiyordur inş ?

Hacettepe üniversitesi kimya 3. sınıf öğrencisiyim ben :)

Yok o yasa sizden sonrakileri etkileyecek maalesef.

Cvp: Cvp: YGS sınavı için herkese başarılar :)

Jadeite' Alıntı:
Yok o yasa sizden sonrakileri etkileyecek maalesef.

maalesef demişsin ama bu benim için daha iyi bir haber aslında :D

4+4+4'e göre lise puanı üniversitelere girerken kullandıgın puanın yüzde 12 sini oluşturuyormuş geriye kalan yüzde 88 ise ygs+lys den gelen puan.E bizim zamanımızda böyle birşeyde söz konusu olmadıgı ıcın boşladık biraz liseyi,çok çok düşük bir puan gelirdi yani bana liseden,o sebeble sevindin aslında:133:

bende tam ygs başlığı açayım derken baktım ki açılmış bile bende yarın YGS ye gireceklerdenim nedense hiç heyecan filan yok ama yarın ne olur bilemem herkese başarılar dilerim ..

Heyecan yoksa bence şanslısın, şimdiden başarılar :)

Sizden sonrakileri etkileyecek maalesef dedim Yani sizden sonrakilere üzülüyorum manasında dedim dikkat edersen :)

Jadeite' Alıntı:
Sizden sonrakileri etkileyecek maalesef dedim Yani sizden sonrakilere üzülüyorum manasında dedim dikkat edersen :)

:D :D
Anlıyorum,seviniyimmi üzüliyimmi kararsız kaldım şimdi bende :rolleyes:

Mehmet YAŞAR' Alıntı:
bende giriyorum herkeze başarılar

sınava giren olmak herzaman için daha iyi,tam tersi oldumu durum çok kötü oluyor :haha:

Geri