Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yine mi?

turtle..

Altın 4 Üye
İyi akşamlar..4 ay önce 50 kuruş kadar olan iki kapluş sahiplenmiştim.hiç bir sorun olmadan bu zamana geldiler ve bayaa büyüdüler 6-7 cm kadarlar ve bugün birinin hapşurduğunu duydum ve yemide yerken zorlandı.akciğer enfeksiyonu tecrübem olduğundan bunun bir belirti olduğunu üzülerek biliyorum :( elimde veterinerden hasta olan kapluşum için aldığım antibiyotik var acaba daha geç olmadan kullanmalı mıyım ??

Cvp: Yine mi?

Öncelikle tam emin olamamakla geçmiş olsun diyorum. Vet olayınız varsa bir gösterin derim. Benimkinde hapşırma işte kuru alanda vakit geçrme suyun dibine batamama veya çıkamama iştah azlığı gibi hiç bir durum yok ama hafif yan yüzüyoruz. Haftaiçi vet'e götürmeyi düşünüyorum. Havadan nem kapan hayvanlar gerçekten

Cvp: Yine mi?

evet yaa okadar titizlenmeme rağmen nasıl oluyorda hastalanıyorlar anlamıyorum :(

Geri