Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yine yem yemiyolar

Seyma.

Altın 5 Üye
Arkadaşlar önceki konuda söylediğim gibi yine yem yemiyolar . Kac gündür birsey yedikleri de yok. Tetra reptomin veriyorum yemiyolar sera raffy I veriyorum bi tane yiyip bırakıyolar . Hatta bazen onu bile yemiyolar. Ne yapmalıyım bi cozum bulmam gerek . Acaba suyu mu sevmediler ? Ama onlara koydugum suyun aynısını bende iciyorum .s herzaman guneslenirken mutlu olurlar ama simdi kaptan cikmaya ugrasiyolar . Anlayamadım ne yapmalıyım ben şimdi ?
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim .

Yeme vitamin dqmlatarak vermeyi deneyin eger yerlerse hem istahlari da acilir

Suya da damlattim yemi zaten yemiyolar reptivit var bende vitamin olarak suan istanbulda olmadigim icin sera nin vitaminini alamicam onu alicaktim da .s

Cvp: Yine yem yemiyolar

Su ısısı kaç derece? Tam hatırlamıyorum ama geçici bir süre ısıtıcısız bir yerde mi duracaktı?

Evet oyle mecburen .s simdi bahçeye cikaricam birazcık ikisini de aksama bahcede sicak oluyo su

Bence ısı değişimleri doğrudan etken. Buna bir çare bulmalısın.

Ya burası istanbul gibi degil ki ısıtıcı alsam alacak yer yok :S oof .s

Tamam Şeyma biliyorum. Sanırım ısıtıcıyı unutttuğundan ve soba gibi konulardan bahsetmiştik. Sana önerim bu odaya geçişte akşam bir süre pet şişeye sıcak su koyup suyun çabuk soğumasını engelle. Hatta gece de aynı şekilde arada kalkıp bunu uygularsan hayvan sürekli ısı değişimine maruz kalmaz. Çare bul derken bunun gibi bir yöntem arayışına gir demek istedim :)

Tamam :) yem yemedikleri icin agizlarina vitamin surdum sularına da damlattim baya . Hareketlendiler de iste bide yem yeseler .s

Insallah . Et haşladım biraz beyaz et . Attım kaba parcalamislar yemislerdir herhalde

Uğraştılarsa yemişlerdir biraz. Vitamini iyi yapmışsın.

Babama 60 wattlık lamba aldırdım kabın üzerine yerlestirdik su azda olsa ısın sonuçta . Ama kuru alan yok suan burda cd kabi vb malzeme satan yerde yok sanırım kuru alansız idare edemeyiz diye düşünüyorum .s

Isın yazmışım ısınır sonucta diyecektim.

Geri