RE: beklentimi karşılamadı x/
önerileriniz için teşekkürederim dostlar dün neler çektik vala bi bilseniz
olsun ama değer kapluşlarıma.ya biz varya annemle harbiden kafayı yemişiz kumları yıkamadan koymuşuz ondan çok kirlenmiş annem diyo hadi sen bilemezsinde ben nasıl akıl edemedim dedi sağolsun ama yüreğimiz cız etti ya kimyanın gözü iyi olmuştu biraz kötüleşti mikroptan galiba hemen değiştirdik o koca akvaryumu tekrar boşalttık öldük ama kum çok zor temzileniyor aslında sevda dediğin gibi çok güzel yani kumu sevdim ama biz işte yıkamadan koyunca zorlaştı iş annem bi güzel yıkadı su şuan temiz dış filtre alınca daha da iyi olcak inşallah kimyaya hemen tekrar ilaç sürdüm bu arada sizin popüler kreminiz tremacy galiba ondan daha iyi bi krem veteriner vermişti terayı sürdüm bi hafta geçmedi veterinerin verdiğini sürdüm abartısız sölüyorum bigünde geçti annemle şok olduk
işte şuan yalnız akvaryumda bi sorun var dediğim gibi kuru alanı nasıl yapmışlar bi bakın lütfen yavrular nasıl çıksın yukarı?? aşağı doğru cam koyun dedim hani tırmansınlar diye gerisini kendileri tahmineder diye pek bişi demedim cam bildiğin normal cam ben tırtıllı olcak sanmıştım buna çıkanmıyolar ki ayakları kayıyo yüzmekten yoruldular bizde suyu azalttık kuru alanı halledesiye kadar resimleri koyuyorum şimdi.önerisi olan varsa hemen dinliyorum xD
pazarteside cansız bitkileri alcam arka fona uygun kuru alanıda hallettikmi umarım herşey güzel olcak.ilk resimleri koyuyorum şimdi.cam ironik harbiden.bide suyun kirine bakın x/ buarada alt kısmına cansız çimende almak istiyorum rahatsız olmazlar değil mi? su yükselmiş olcak nasıl olsa x)) of of kuru alanı hiç hayal ettiğim gibi yapmamışlar ya sinirim alt üst oldu x/
bu ilk geldiğinde hayal kırıklığı yaşamıştık sonra dedik bunu biz kendi ellerimizle güzelleştirebiliriz annem cama resim yapıştıralım dedi ama bantlı olunca çıkardım sonra zararlı olur diye
arka resim güzel ama xD
mailto:/img268/1628/dsc02499n.th.jpg
mailto:/img21/7073/dsc02501as.th.jpg
biliyorum biliyorum kuru alana kum koydum hemde o şekilde saçma oldu heheh düzelttim sonra sağolsun obur fizik kumlarıda yemeye çalıştığı için xD
bakın kirli hali x/
mailto:/img706/9212/dsc02508y.th.jpg
bakın kimyama nasılda rahatladı gözler gene kötü
ama şuan iyi dediğim gibi o krem hemen iyi ediyor bu suyu azken yani eski akvaryuma göre az değil ama bu akvaryuma göre az tabi ama kuru alan yapılana kadar böle idare etçekler ve bence bölede mutlular bonkör kapluşlarım
mailto:/img163/3056/dsc02509t.th.jpg
minikle kimyaaa
mailto:/img709/1710/dsc02513ip.th.jpg
afacan fizik akvaryum keşfi
mailto:/img163/7199/dsc02518zq.th.jpg
miniğin en sevdiği taş xD
bu arada ben bu koca akvaryumu nasıl götürcem tatile?? eski akvaryumu kullancam galiba bu bel fıtığı yapar adamı hem öbürünüde seviyolar xD mütevazi kuzularım benim. buraya kadar roman olmuş msjı okuyanlara şimdiden teşekkürederim xD
yaaa resimler küçük xD