Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yolculuk hazırlıkları

antifbyigit

Bordo Bereli
Arkadaşlar 2 saat sonra yola çıkıyoruz kapluşlarda bende çok mutuyuz yanlız size bir kaç soru soracaklarmış soruları bir :Biz yolda giderken alışmadımız için çok çırpınırsak sonra geçermi birde orda ışık yokmuş günde bir iki saat ışık yetermi.

Sorular bunlar size foloları eklemeye çalışırım ordan.

Cvp: Yolculuk hazırlıkları

Işık yok derken karanlıkta mı kalacaklar tatilde yoksa kuru alan lambalarından mı bahsediyorlar?

Siz hangi ülkeye gidiyorsunuz?

Hava sıcak olacağı için çok sorun çıkacağını zannetmiyorum. Yolculuk esnasında da bir süre sonra alışırlar. Klima varsa gittiğiniz yerde kapluşların hava akımında kalmamasına dikkat edin.

Bu arada ben kutuya havlu koydum ustine bi kaç kat rulo havlu koydum 2 tane minik bir kat yırttı ve kafaarıni içine soktu ama serkan hala tırmnma peşinde sizce bunlar normalmi.

Ayrı ayrı kutularda götürebilirsiniz birbirlerini yaralama ihtimalleri varsa. Ortam karanlık olunca ya da yorulunca sakinlerler. Kaç saat sürecek yolculuk?

Dikkat edin birbirlerini yaralamasınlar, bu arada hayırlı yolculuklar:)

Sıkıntısız atlatırsınız inşallah yolculuğu. İyi tatiller.

Teşekkürler serkan tıranaa çalışirken miniklerim üstüne basıyor okadar.

İyi yolculuklar...Tırmanmaya çalışmaları normal...yem kabul etmeyebilirler.bu da normal.onları karanlıkta ve sıcak yerde tutarsanız çırpınmaları azalıyor.Benimkiler 13saatlik yola bu şekilde dayandılar...

Hız sınırı olmasa 5 saatte guremişiz ama sınır var 8-9 saat sürer burdan çeşme.

Çeşmeye mi gidiyorsunuz? Biz de cuma günü gideceğiz.Nerede kalacaksınız?

Ne güzel oralara gidiyorsunuz yaaa.... canım çekti :( ben evdeyim sanırım yine bu yaz...

Tam olarak neresi olduğunu bende bilmiyorum ama Alaçatı'da İŞ Bankasının tesisleri var orada kalıcaz http://www.cesmekentrehberi.com/index.php?y=38.328864&x=26.319766&z=18

Sizin kalacağınız yer de burası galiba
http://www.cesmekentrehberi.com/index.php?y=38.360082&x=26.287816&z=16

Arada bayağı bir fark var :(

Geri