Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yolculuk

antifbyigit

Bordo Bereli
Arkadaşlar ben 1 hafta sonra tatile gideceğim kapluşlarda yanımda gidecek yolculuk boyunca nasıl tutmalıyım ıslakmı kurumu? birde nasıl bir kapta gitmeliler biraz korkaklar oyuzden bişey olur diye korkuyorum çünkü bi başkasını görünce çıldırıp kaçıyorlar.

Cvp: Yolculuk

Hepsini ayrı ayrı kutulara susuz bir şekilde koyabilirsin.Hava alacak kadar yerleri kalsın ve etrafına bez koy ki çarpmalardan etkilenmesinler.

4-5 saatlik bir araba yolculuğu kuru kalmalarında bir sakınca yok demekki ama ben molada üstlerine biraz su dökeyimmi.

Biraz ılık su dökerseniz fena olmaz çünkü susamış olabilirler.

Dökmeyin kaplumbağalar seyahat sırasında kuru kalsın.Zarar vermez bu kaplumbağalara.

bence bir cam kavanozun ıcersıne koy gotur en saglıklısı ?

Hiç bir şey olmaz.Yurt dışından bir siteden siparişle farklı bir tür getirmişti bir arkadaş.Paketi açarken bende yanındaydım.
Susuz bir kapta etrafında kağıt parçalarıyla gelmişti.
Hem ben kendi kaplumbağalarımı da bu şekilde taşıyorum.

Dışarıyı görmeleri stres yapabiliyor.Tabi bu herkesin kendi tercihi :)

Ben küp şeklindebi kutuya koyacağım delik açacam karanlık kalıcaklar belki uyurlar.

Daha önce bu konu hakkında bir çevirim vardı:

mailto:/forum/Konu-kaplumbaga-ile-seyahat-etmek.html

Geri