Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Yurt dışından istediğiniz akvaryum için tüm malzemeler.

KillerPrince

SKF Delisi 5. Seviye
Selam arkadaşlar biliyorsunuzki türkiyede ürünler çok kısıtlı keşki yurt dışında olsaydık demenizi duyar gibiyim bende ebayden ürün getirtmeye karar verdim 75 euro yu geçmemek şartıyla istediğiniz her ürünü getirebilirim buradan veya özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz :)

Cvp: Yurt dışından istediğiniz akvaryum için tüm malzemeler.

Ben turtle dock istiyorum medium boyundan :) Hesabına havale mi yapıcaz ?

Şuan birşey belli değil araştırıyorum bende alacağım kendime 2 adet alınca tek akrgo parası öderiz http://www.ebay.com/itm/Zoo-Med-Turtle-Dock-NEW-Medium-7x15-Red-eared-Slider-/230530063815?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35aca99dc7 bu linktekini diyorsun değilmi ? 15 dolar ürün + 20 dolarda kargo =37 dolar istediğin türlü yapabiliriz satışı istersen gittigidiyora ilan verebilirim.

Türkiye' ye gönderim konusunda sıkıntı falan oluyor diyorlar yurt dışı sitelerinde. Sorun çıkmasın.

Yok satıcı ilanında belirtiyor hangi ülkelere göndereceğini ona göre alıyoruz zaten eğer göndermezse ebay parayı iade ediyor yani dolandırmanız çok zor.

Anladım Melih, pek bilgim olmadığı için sordum :) Şimdi sitede geziniyorum, uygun bir şeyler bulabilirsem bende almayı düşünüyorum.

Arkadaşlar yıl başından sonra sipariş veriyorum istediğiniz ürünleri buraya yazarsanız listeye alacağım şuan
Ecemkoten Turtle dock medium
KillerPrince Turtle dock medium
Var Tahmini 10-15 günde yurtdışından geliş süresi var.

belirli bi satıcı varmı sizin aldığınız hem kargodan indirim olur? onun ürünlerine bakayım bende

Yok ilk defa sipariş vereceğim satıcılar genelde %99 %100 arası puan almışlar gelmezse ebay parayı geri ödüyor.

Ebayda sıkıntı çıkmaz onay vermezseniz üründe sorun olursa paranızı iade yaparlar. Gittigidiyor gibi zaten Gittigidiyor Ebay'ın Türkiye temsilcisi.
Hani demek istediğim sizin alcağınız ürünler aynı satıcıdansa bende onun ürünlerine bakayım demek istedim :) 25 30 tl kargo ödüceğimize 3kişi 8-10 tl falan ödemiş oluruz aynı satıcıdan olunca

Ebay bu yılın ortasında gittigidiyor'u satın aldı, sistem aynı sayılır. Anıl Bey'in dediği gibi aynen :)

Evet anıl bey toptan alırsak tek kargo ücreti ödeyeceğiz
http://www.ebay.com/itm/Zoo-Med-Turtle-Dock-NEW-Medium-7x15-Red-eared-Slider-/230530063815?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35aca99dc7
http://www.ebay.com/itm/Zoo-Med-TURTLE-DOCK-Floating-Basking-Ledge-Newt-Frog-MD-/380375285584?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5890223f50
bu 2 satıcıdan birinden alacağız :)

Bu medium boyun uzunluk ve genişliği ne kadar acaba? ilandan pek bişey anlayamadım :))

İLandaki 7 x 15 x boyutlar 7 Cm en mi oluyor? cok az değil mi? yavru kaplumbağam bile 5cm kabuğu var

Arkadaşlar çok iyi bir haberim var Exo terra reptiglo UVB 5.0 25W türkiyede 75 tl olan ürün ebayda 12 dolar ürün 8 dolarda kargo =20 dolar 20 dolar=37 tl !!! :) ben 2 adet sipariş vereceğim arkadaşlar maximum 2 adet veriliyormuş 3 tane verirsek ticarete giriyor ve gümrüğe takılıyor veya ürün geri yollanıyormuş :(

Bu ürün tam olarak ne oluyor ne işe yarıyor acaba? :) UV Lambalar hakkında hiç bilgim yok da benim

Kaplumbağanın Güneşten aldığı d vitaminini veriyor yani güneşlendirmek yerine bunu kullanıyorsunuz.

fiyatı gayet uygunmuş farkı üyeliklerden 2şerli alınabilir :)

Yok sitede bir kısıtlama yok gümrük meselesi sizin adınıza geldiği için aynı üründen aynı anda 3 adet almak sorun çıkarıyor ama tek tek 3 adet alınırsa sorun çıkmaz.

Bunun daha büyüğü var mı acaba. 7 cm genişlik az geldi bana.

7"x15" miş pardon. 17,78 cm x 38 cm yapıyor. Gayet iyi ölçüler ben de alabilirim.

Dostlar az önce haberlerde seyrettim. İnternetten yapılan alışverişler 75 Euro'yu geçerse gümrük vergisine tabi oluyormuş. Vergi memurlarından biri bilgilendirme yaptı. Bunu bir araştırın, eğer vergiye tabi olursa %18-20 arasında bir vergisi varmış.

Geri