Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Zeytin'mm..

aLyssa00

Platin 5 Üye
Ne kadar uğraştıysam olmadı...
Kuru alandan inmeyen ağzını bile açmayam kaplumbağam öldü...
Tedavi etmeye çalıştım fakat başaramadım...
Ölmesine elbette üzüldüm ama sevindim de çünkü işkence çekiyodu garibim...
Ne zaman baksam boynu yerde kuru alanda...
Nefes alamadığı zamanlar boynunu öyle bi yukarı kaldırıyodu ki çoğu zaman ters dönüyodu...
Hastalığından beri sürekli fonun en tepesine çıkan tek kaplumbağam 2 haftadır doğru düzgün hareket bile etmedi...
Ağzını açmadı tedavi edemedim...
Arada ıslatmama rağmen kurumuş :(
Sabah baktığımda gözleri içine göçmüş bir şekildeydi...

Birazdan dışarı çıkıp bahçeye gömücem...
Huzura kavuştu minik kaplumbağam...

Cvp: Zeytin'mm..

Başınız sağolsun :(
Acınızı anlıyorum benim de minik kapluşum Happy durup dururken ölmüştü inanın siz elinizden gelen herşeyi yapmışsınız bundan sonra siz ona karşı son görevinizi yapın ve onu nur içinde gömün. Vicdanınız rahat olsun dediğiniz gibi o artık acı çekmeyecek sizin onu gömdüğünüz yerde rahat bir şekilde uyuyacak. Çok zor olduğunu biliyorum ama lütfen üzülmeyin. Lütfen.

Elimden geleni yaptım ama yetmedi malesef.. Hergün onun o halini kabuk deri kalmış kaplumbağamı görmek beni daha çok üzüyodu... Şimdi en azından acı çekmediğini biliyorum teşekkür ederimm...

Keşke daha önceden antibiyotik tedavisine başlasaydınız.
Ama yapıcak bişey yok şu nalet hastalığa. En hazından huzura kavuştu. :'(

Önemli değil dediğim gibi acınızı çok çok iyi anlıyorum. Sizin ona yapacak başka bir şeyiniz yoktu.

Ben de 2 hafta önce kaybetmiştim kapluşumu çok kötü bir duygu. Hele gömmek... :'( ':(

Hepinize çok teşekkür ederimmm... Artık yapabilceğim tek şey diğer kaplumbağalarımın hasta olmasını engellemek ve onlara en iyi şekilde bakmak..

Başınız sağ olsun... İnşallah diğer kapluşlar sağlıklı yaşarlar, akciğer hastalığı çok illet bir şey bazı kaplumbağaların bünyesi kaldıramıyor, ne kadar çabalasanız da iyileştiremiyorsunuz. Acınızı anlıyorum,ben hiç bir sorunu yokken küçük kaplumbağam Adrian'ı kaybetmiştim :(

Nur içinde yatsin Zeytin.Başınız sağ olsun :( Diğer yavrucaklarınız için elinizden geleni yapacaginiza eminim.Zeytin'i iyileştirmek için yaptiğiniz gibi.

Kendi derdimden sizin acınıza ortak olamadım affedin.

Hepimizin başı sağ olsun, Zeyti nur içinde yatsın.

:(

Hepinize çok teşekkür ederimm :((Söz konusu bir can olunca insan çok üzülüyor gerçekten

Başınız sağolsun.Başıma gelmedi ama düşünmesi bile insanı çok üzüyor....

başınız sağolsun bende cok iyi bilirim 3ünü birden kaybettim keşke o zaman şimdiki aklım olsaydı ama kurtulmuş en azından acıdan her gün öldüğünü görmek gerçekten acı verici

Başınız sağolsun :( çok üzüldüm...

Geri